هرماینی2 مدیر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 عنوان اولین بوسه | مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 94 پست اولین ... تون رو تعریف کنید کی، کجا و با چه حسیبیاین یکم خاطرات ارزشمند و شیرینو زنده کنیم♥ 1402/03/20 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrbano_eshgh عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 512 اولین بوسم اصلا عاشقانه نبود😑...من خجالتی شوهرم بوسم کرد من مث وحشیا جیغ زدم فرار کردم🙈 😂😂 اصل کار نیته خدایا خودت میدونی چی میخوام ازت ...پس کمکم کن❤💙💚💛💜🧡
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 دقیقا منم خیلیی معذب بودم داشتم شل میشدم ک دستش رفت هرز رفت قاطی کردم پاشدم رفتم😐😂عقد بودیم خوبه🤦 ... 🤣🤣🤣🤣...من تا عقدم شد پررو شدم😂😂😂 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
دوس_داشتم_اسمم_جیران عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 716 نمیدونم بوسه ای که گفتی میشه یا نه ولی با نامزدم تو حرم بودم رفته بودیم عکس گرفتم باهاش داشتم نگاش م ... وای شما چرا اینجورین؟😂😂😂بیچاره میخواسته بهت محبت کنه
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 😂😂 اصل کار نیته 😂😂😂😂..حالا اینقد پررو شدم اون خجالت میکشه😊 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
هرماینی2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 اتفاقا اکثرا روانشناسا میگن جلو بچه به همدیگه محبت کنید بزار تو محیط عاشقانه و آرام بزرگ بشن اره درست ولی به شرطی که بچه از کودکی منحرف نشه
monina_m عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 524 من صیغه بودم شوهرم کادو و گل خرید منم برا تشکر یدونه کوچیک لپشو بوس کردم این شد همانا که دیگه شوهرم ول کن نبود 😂
دختر_خان عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 927 وای شما چرا اینجورین؟😂😂😂 بیچاره میخواسته بهت محبت کنه آقا خب اون موقع نامزد نبودم نمیدونم چرا هی میگفتم تو منو تو حرم خجالت دادی من روم نمیشه دیگه بیام حرم روم نمیشه نماز بخونم🤣🤣🤣اونم میگفت درسته غلط کردم
یاسی2884 عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 11625 آقا خب اون موقع نامزد نبودم نمیدونم چرا هی میگفتم تو منو تو حرم خجالت دادی من روم نمیشه دیگه بیام حر ... دلم کباب شد براش🌚💔 ➖⃟🦋•••𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒
manaram عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1910 آقا خب اون موقع نامزد نبودم نمیدونم چرا هی میگفتم تو منو تو حرم خجالت دادی من روم نمیشه دیگه بیام حر ... چند سالت بود😂و چند سال پیش؟؟
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10101 🤣🤣🤣🤣...من تا عقدم شد پررو شدم😂😂😂 ما قبلش دور بودیم فقط حرفش بود تلفنی..بعد ی مدت شوهرم میگفت باورم نمیشه تو همون دختری ک حتی نمیزاشتی ببوسمت😬😂😂
دوس_داشتم_اسمم_جیران عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 716 آقا خب اون موقع نامزد نبودم نمیدونم چرا هی میگفتم تو منو تو حرم خجالت دادی من روم نمیشه دیگه بیام حر ... 😑😑😑😂😂😂
mehrbano_eshgh عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 512 بعد بله گفتن جلو همه یه بوس محکم کرد اونقد صدا داد خودشم خجالت کشید😂❤ خدایا خودت میدونی چی میخوام ازت ...پس کمکم کن❤💙💚💛💜🧡
نرگسی۸۳ عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1450 اره درست ولی به شرطی که بچه از کودکی منحرف نشه دیگه منظورم لب نبود که منظورم یه ماچ از لپ یا پیشونی مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡