2777
2789
شما فقط از یه زاویه داری نگاه میکنی  این مطالب اصلا در مورد تجاوز نبود  در مورد آستانه ی ...

چرا اتفاقا تجاوز به اون دختر بچه ی افغان رو دلیل اورده بود.

و اینکه اقایون مخصوصا تو کشور و فرهنگ ما باید روی این موضوع کار کنند ،چون تو فرهنگ ما همیشه بعد از نگاه بد و تعرض یک آقا، درجا پرسیده میشه تو چی پوشیده بودی ؟؟؟تو چیکار کرده بودی؟؟؟مرده دیگه دست خودش نیست ...تقصیر تو بود...

هیچوقت از بعد اجتماعی روی تاب آوری و تمدن آقایون کار نشده،همیشه به چشم یه حیوون که تا یه ماده رو میبینه میدوهه میره خودارضایی میکنه یا میپره روش نگاه شده

امیدوارم هر چه زودتر به این شعور و فرهنگ برسیم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اتفاقا تجاوز به اون دختر بچه ی افغان رو دلیل اورده بود. و اینکه اقایون مخصوصا تو کشور و فرهنگ م ...

اونو ب عنوان یک مثال اورده بود و چندبارهم خودش گفت نه دلیل میشه برای تجاوز نه دلیل میشه برا قتل ولی این نگاه ها و ظاهرهای تحریک آمیز خانمها میتونه پیش زمینه ای برای تجاوز فراهم کنه.

شما اگر آقا بودی متوجه میشدی فرهنگ و تمدن و شعور هیچ ارتباطی با نیاز قوی جنسی هنگامی که مورد تحریک قرار گرفتن نداره‌

و بازی با کلمات جواب نیاز اونها رو نمیده

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اونو ب عنوان یک مثال اورده بود و چندبارهم خودش گفت نه دلیل میشه برای تجاوز نه دلیل میشه برا قتل ولی ...

واقعا دیگه ترجیح میدم حرفی نزدم

به امید آگاهی تموم مردم سرزمینم🌹

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.