2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پوستم خیلی چربه ابرسان، سرم ویتامین سی 

ویتامین سی چه موقه ها باید زد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم همینم 

خیلی زود چررررب میشه لامصب 

من دکتر رفتم ، چون جوش هم میزنم ، بهم ژل شستشو پوست چرب داده فقط یه هفته م میشه 

بسکه چرب میشه میشورم 

۷۰ هر هفته یا یک هفته یبار میدم پول ژل شستشو😕😑😑😑😑😑😑

اولویت تغذیه چرب و چیلی شیرین و شور کمتر بخور .روبالشی هفته ای یبار بشور ب صورتت کم دست بزن آرایشم پاک کن بعد بخواب

ب ترتیب 

ژل شستشوی پوست چرب هیدرودرم

تونر ویتالیر برا پوست چرب

ضدجوش برا جوش هام اونم مارک پریم 

ضدآفتاب تموم کردم هنوز موندم پریم بخرم یا چی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

سه تا قلم بیشتر استفاده نمی‌کنم. شوینده مخصوص پوست چرب (دکتر مورینگا و لایسل استفاده کردم هر دو خوبن)، کرم ضد جوش (یکی دو روزی هست از برند ژیناژن یکی خریدم، تا این‌جا که به نظر خوبه) و کرم مرطوب‌کننده صورت (اینی که الان استفاده می‌کنم پارابن داره که برای پوست مضره، خودم هم دنبال یه دونه جدید می‌گردم).

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

منم همینم  خیلی زود چررررب میشه لامصب  من دکتر رفتم ، چون جوش هم میزنم ، بهم ژل شستشو پو ...

خیلی زیاد شستن پوست بدتر تحریکش می‌کنه‌ها.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام عزیزم من که از چربی پوست کلافه بودم روتین باید بگیری برای پوستت منم همین کارو کردم که الان خوب شده وگرنه کلافه بودم .. از منشی یه دارو خونه .. شمارشو پیدا کردم سفارش دادم خیلی خوب شد