2777
2789

عزیزم ،،ببخشید ،ارسال پیام برام رفته 

نمیدونم حذف شده یا چی 

در کل نمیاد 

ولی اشکال نداره ،میگردم کس دیگه ای پیدا میکنم به امام رضا نزدیک باشه 

ویس هام رو به صورت نامه بنویسه و بندازه حرم 

این روزها دلم  ،بد جور حرم میخواد 

دلم اقا رو میخواد 

دعا کن خودم بیام پابوسش

عزیزم ،،ببخشید ،ارسال پیام برام رفته  نمیدونم حذف شده یا چی  در کل نمیاد  ولی ا ...

عزییییزم شرمندم که نمتونم به راحتی اعتماد کنم ولی قول میدم حرم رفتم از ته قلبم برا شما و کوچولوتون دعا کنم و ان شاالله که خودتون بیان مشهد و از امام رضا شفا بگیرین واسه کوچولوی عزیزتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزییییزم شرمندم که نمتونم به راحتی اعتماد کنم ولی قول میدم حرم رفتم از ته قلبم برا شما و کوچولوتون د ...

عزیزم محمد حدودا،،، ۲۰ سالشه 

رفتی حرم یاد کن 

بگو مامان محمد خیلی دلش میخواست خودش بیاد باهات حرف بزنه

عزیزم محمد حدودا،،، ۲۰ سالشه  رفتی حرم یاد کن  بگو مامان محمد خیلی دلش میخواست خودش بیاد ...

چشم عزیزم حتماا برا شفاشون روبه رو سرداب حضرت دو رکعت نماز میخونم ان شاءالله که خدا به زندگیتون و قلبتون آرامش بده شما هم واسه من دعا کنید مطمئنا با این سختیا جایگاه بالاتری از من دارین پیش خدا

اون تاپیک تعطیل شد،

اینجا برات فرستادم..

ببین 

می‌دونی مشکل ما مذهبیا چیه که آنقدر بدبختیم،همیشه مقصریم ، چون

حتی پشت هم نیستیم،

همیشه باید جلو چرندیات دیگران لال بشیم،

همیشه ادای آدمهای صبور رو دربیاریم،

ولی کسی که اعتقاد ی به هیچ نداره می‌تونه هر چی دلش خواست بگه، فوخش بده بما..

توهین کنه..

اما ما باید سکوت کنیم.

حیا کنیم ، کوتاه بیایم،چرا چون مذهبی هستیم!

درسته 

ما مذعبی هستیم اما پیامبر که نیستیم ..

ماهم اعصاب داریم، صبر داریم، تحمل داریم!!!!

اون توهین گره که بمن توپید چند نفر لایکش کردند و پشتش در اومدن، اونوقت شما بمن میگی ساکت شو مذهبیا رو خراب می‌کنی...

چرا..

فقط بخاطر اینکه گفتم قضاوت نکن در مورد این قشری که کشور بهش بدهکاره..

.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یاد زمان امام علی افتادم 

که وقتی مجبور میشد تو جنگ ها شرکت کنه،

یه عده مذهبیون میگفتن از وقتی علی آوند همش جنگ انداخته،،،

یاد سلیمان افتادم تو فیلم مختار..

که می‌گفت امام حسین زیاده روی می‌کنه ، من فقط اهل صلحم و دست به شمشیر نمی‌برم..

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...