2777
2789

احساس میکنم صبرم تموم شده حوصله ی هیچی و هیچ کس و ندارم

مادر و پدر مو که دوس دارم نمیخوام بیان خونم

با شوهرم اگه کمی حرف بزنیم صد در صد داد میزنم اعصابم خراب میشه

بچه ی هفت ماهه دارم اکثرا هم خ‌ابم میاد 

ولی از شدت حرص قلبم میتپه و خوابم میاد چیکار کنم؟

برم پیش روانشناس؟

آره برو عزیزم وبه این ظلمی که بخودت میکنی پایان بده

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر شرایط بعد از بارداری و شیردهی و بچه داریه . سعی کن برا خودت وقت بذاری . پادکست های انگیزشی گوش بدی . کارایی ک خوش‌حالت می‌کنه رو انجام بدی. همیشه ب این فک کن کاری ک می‌کنی عواقبش ب ضرورت تموم میشه یا ن . فقط خودتی ک میتونی کمک کنی ب خودت 

سردی نخور ترشی و دوغ ماست ممنوع سوره احقاف سوره آرامش بخش هرشب با صدای بلند بخون  حرز احتجاب و دعای شصت قاف هم خوبه بلند خوندنش تا ۴۰ شب اثر کرد ادامه بده در کل بتونی سوره یاسین هرشب با صدایی که شنیده بشه بخونی انشاالله میبینی چقدر حالت خوب میشه حداقل ۴۰ شب  بخون تا اثرش ببینی

یه دهه شصتی درونگرا

ماله بچه داری درکت میکنم هیچی بدتر از بدحوابی کمک بگیر اگه میتونی یکم استراحت کن از محیط خونه و بچه داری دور باش خدا کمکمون کنه اونم تواین شرایط اقتصادی سخت ک تو هر خونه ی هزارتا مشکله والا

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

فقط نیاز به استراحت کافی داری و کاملا عادیه،سخت نگیر و به خودت استراحت بده زایمان چ کارها که به سر آدم نمیاره

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱