2777
2789
عنوان

بارداری خالم

306 بازدید | 16 پست

سلام

من خالم عروس یه خانواده خیلی شلوغ که همه باهم زندگی میکنن برای هفت نفر خالم روز و شب غذا درست میکنه چون مادر شوهرش فوت کرده خواهر شوهرو دوتا برادر شوهرو با پدر شوهرش تو خونه خالم زندگی میکنن خالم سه تا بچه داره سومی ۱۱ ماهشه هنوز یه سالش نشده که خالم دوباره باردار شده میخواد بچه رو سقط کنه ولی از گناهش میترسه ولی موقعیت نگهداری بچه رو نداره چون که هم بچه کوچیک داره هم اینکه دور و برش شلوغ بنظرتون چیکار کنه خالم تروخدا راهنماییم کنید که به خالم کمک کنم چه تصمیمی بگیره 🙏🙏

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

خالت همینو بهانه کنه زندگیشو از قوم شوهرش جدا کنه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

تو اون شلوغی خوب وقت رابطه داشته🤭

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا جدا نمی‌شه؟ منظورم شوهرش خونه جدا نمیگیره؟ 

خواهرشوهراش کمک نمیکنن؟ 

من بجاش باشم همرو جهاد میکنم کمکم کنن نه اینکه همه کار هارو خودم کنم. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

زندگی اون طفل معصوم و وجدان خودش رو فدای بی فکری بقیه نکنه نمیشه جون اون طفلک رو گرفت ولی میشه به خانواده شوهرش حالی کرد که باید زندگی هاشون از هم جدا باشه و یه نفر جور بقیه رو نکشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خب فکر کنم سه تا بچه هم زیاد بوده برای ایشون تو این موقعیت 

بهتر بود با فاصله زمانی بیشتر باردار میشدن و به خودشون فرصت جدا شدن رو میدادن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺