2777
2789
عنوان

موو 💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

131 بازدید | 8 پست

سلام خانما

برای رشد سریع مو چه چیزی خوبه ؟

مثل روغن نارگیل و آرگان و زیتون کدومش بهتره ؟

و ماسکهایی که استفاده کردین و نتیجه داده 

ممنون میشم 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوشونده رزماری، روغن بنفشه پایه زیتون، اب برنج، قهوه، ماساژ کف سر

من قهوه زیاد میخورم 

چجوری باید استفاده کنم؟

بزنم بهدموهام؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نارگیل از همش بهتره برای نرم کردن و رفع وز

ولی روغن کرچک میگن خوبه برای رشد موها

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
نارگیل از همش بهتره برای نرم کردن و رفع وز ولی روغن کرچک میگن خوبه برای رشد موها

دوتاشو میشه استفاده کرد؟

مثلا کرچک به ریشه مو بزنم نارگیل به پایین مو چون شنیدم برای موخوره هم خوبه

هفته ای چند استفاده کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوتاشو میشه استفاده کرد؟ مثلا کرچک به ریشه مو بزنم نارگیل به پایین مو چون شنیدم برای موخوره هم خوبه ...

من بعد از حمام وقتی موها یکم مرطوبه میزنم ، یا قبل سشوار باعث میشه با سشوار کشیدن مو خشک نشه و موخوره نزنه

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
من قهوه زیاد میخورم  چجوری باید استفاده کنم؟ بزنم بهدموهام؟

قهوه رو بدون شکر درست کنین بعد از اینکه گرماش رفت اسپری کنین به موهاتون و بعد از حدود ۲۰ ۳۰ دقیقه برین حموم

سرکه و تخم مرغ هم میگن خیلی خوبه

🤍.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز