2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

142 بازدید | 9 پست

کسی هست زخم داشته باشه؟ من هفت ماهه کلی دارو مصرف کردم از آخر خوب نشد دکترم پیشنهاد فریز داد و من انجامش دادم  

دیگ با فریز کاملا خوب میشه ؟ 

کسی هست بعد فریز باردار شده باشه ؟؟؟

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
علایمت چی بود؟ منم زخم داشتم ولی دکترچیزی نگفت

ترشح زیاد و متفاوت همین 

سه تا دکتر رفتم همشون دارو دادن از آخرم نظرشون فریز بود 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند سالته؟ منم چهار ساله زخم دهانه رحم دارم خیلی اذیتم میکنه همیشه عفونت دارم با اینکه کلی دارو واژینال و خوراکی مصرف میکنم، منم میخواستم فریز کنم راستش ب دکتر گفتم اونم گفت یکن صبر کن شاید با دارو خوب شدی حالا خوب ک نشدم هیچ بدتر شدم

فریز چطوره؟ درد داره؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم چند سالته؟ منم چهار ساله زخم دهانه رحم دارم خیلی اذیتم میکنه همیشه عفونت دارم با اینکه کلی دار ...

۲۳ سالمه 

من هم نظرم همین بود ک انجامش ندم ولی خب کلی دارو استفاده کردم از پارسال 

و دیگه چاره ای برام نموند 

ن درد خیلی زیادی نداشت یکم احساس ناراحتی داخل واژن داره همون موقعه ک انجام داد الانم حالم خوبه 

ک بهم گف اگ لکه بینی داشتی عیبی نداره 

۲۳ سالمه  من هم نظرم همین بود ک انجامش ندم ولی خب کلی دارو استفاده کردم از پارسال  ...

منم ۲۰ سالمه میگفت سنت کم برا فزیز😑 گفت تا چند وقت نباید نزدیکی داشته باشی؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم ۲۰ سالمه میگفت سنت کم برا فزیز😑 گفت تا چند وقت نباید نزدیکی داشته باشی؟

۳ هفته 

من ی بچه دارم 

شما ندارین ؟ 

نمیدونم اینجا میگفتن کسایی ک بچه ندارن رو فریز نمیکنن اخه چن بارم ازم پرسید ک بچه دارم یا نه

۳ هفته  من ی بچه دارم  شما ندارین ؟  نمیدونم اینجا میگفتن کسایی ک بچه ندارن رو فری ...

منم ی بچه دارم اره میگن اونایی ک بچه ندارن فریز نمیکنن براشون چون فریز دهانه رحم رو سست و شل میکنه و اگه بعدش خانوم باردار بشه احتمال سقط زیاده

ترشح زیاد و متفاوت همین  سه تا دکتر رفتم همشون دارو دادن از آخرم نظرشون فریز بود

ترشح متعمفاوت یعنی چجوری بود؟

من رفتم دکار گفت عفونت داری زخم هم دادی دارودادبراعفونت مصرف کردم ترشحاتم تغییر نکرده.دکتری هم‌که برا بارداری میرفتم اصلا چیزی نگفت درموردش

یا رب العالمین