2777
2789
عنوان

شنا کودکان

220 بازدید | 7 پست

سلام ،دخترمو بردم آموزش شنا خودمم باهاش تو آب بودم،امروز مربیش بهم گفت تو نیا!بهت وابسته میشه ولی من نگرانم آخه دخترم مبتدی هست بعد هم مربیش پنج تا شاگرد داره و هر دفعه با یکی از بچه ها تمرین می‌کنه و اینجوری هم مواظب بچه ها نیست میترسم اتفاقی بیفته،نمیدونم چیکار کنم کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه چیکار میکردین خودتون هم می‌رفتید تو آب یا بچه ها تنها بودن؟؟

اتفاقی ک بخواد بیفته خدای نکرده غرق شدنه ک مربی هست نمیذاره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقی ک بخواد بیفته خدای نکرده غرق شدنه ک مربی هست نمیذاره 

آخه اونجا خودم دیدم بچه هایی که آب می‌رفت تو دهنش یا بینی نزدیک بود خفه بشن ولی کسی متوجه نمیشد

آخه اونجا خودم دیدم بچه هایی که آب می‌رفت تو دهنش یا بینی نزدیک بود خفه بشن ولی کسی متوجه نمیشد

چند سالشه بچت؟

نگران نباش هیچی نمیشه اینقدر میره تا یاد بگیره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
۸سالشه

اوو ماشالله بزرگه خیالت راحت باشه بزار بره

البته مادری طبیعیه نگرانی ولی دیگ بزرگه میتونه از پسش بر بیاد ...