2777
2789

اینکه همش منتظر باشی بی بی چکت مثبت باشه و منفی شه این خیلی چیز سختیه چیکار کنم دیگه اخه دیگه دارم نا امید میشم بخدا😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم حالتو😢

😥برای این ماه دیگه کلی هزینه کردم کلی ذوق داشتیم ولی نشد ینی هیچ علاعمی ندارم ک حتی ی ذره امید ب خودم و شوهرم بدم از بس ماه های قبلی بی بی زدم منفی شد دیگه بدم میاد بزنم و منفی شه😥😥

من تا فروردین تو این حالت بودم ۶سال تمام افسرده و ناامید

ولی بیخیال شدم خداروشکر ایشالا رازی ک به من فهموند به تو هم بفهمونه

راستی ذکر معجزه آیت الله بهجت که هر صبح و شام هست بگو حتما مطمئن باش تاثیرشو می بینی خدا خیلی مهربونه خیلی

بهش فکر نکن نزدیکی نکنین بزارین ا س پ ر م ها زیاد بشه سرعتشم زیاد میشه انشاا... میگیره یه مدت فست فود نوشابه بستنی و... نخورین وفقط غذای سالم وخونگی بخورین دعوا نکنین واهنگ گوش بده برو شهر بازی وتفریح 

امید تو از دست نده.انشا الله میاد اون روز که دلت شاد بشه.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

من تا فروردین تو این حالت بودم ۶سال تمام افسرده و ناامید ولی بیخیال شدم خداروشکر ایشالا رازی ک به م ...

امید‌وارم به دل منو شوهرم نگاه کنه و یه بچه بهمون بده🥺

بهش فکر نکن نزدیکی نکنین بزارین ا س پ ر م ها زیاد بشه سرعتشم زیاد میشه انشاا... میگیره یه مدت فست فو ...

همه این کارارو میکنم ولی یکمی استرس و نگرانی داریم😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز