2777
2789

سلام خوبین

میگم شما قبلش به بچه ها بابت مسائل بلوغ و پریود تو این سن ده سال توضیح دادین یا نه ؟

کتابی هست خودم بخونم یا بدم بخونه معرفی کنید لطفا 

کلا نمیدونم چی بخونم و جی بگم بهش 

کارگاه انلاینی چیزی هم میشناسید بگید 

شما چیا گفتید ؟

ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتاب فقط دختر ها بخوانند

با هم بخونید، از الان با هم برید به انتخاب خودش براش ی کیف کوچیک زیپ دار بگیر که توش شو رت و پد جا بشه

وقتی هم پریود شد اگر میتونید ی کیک یا شیرینی بگیرید منظورم اینه باباش هم مطلع باشه و دخترت فکر نکنه چیز بدیه یا باید پنهان کنه

قبل از اینکه مدرسه چیزی بگه بهش بگو چون اونا ممکنه ی جوری بگن که انگار چیز بدیه یا باید از بقیه مخفی بشه

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤
2803

پریود رو توضیح دادم بهش ۹سالش بود 

نزدیک ۱۱ سالشه و پریود شده و تبریک گفتم وگفتم یکم موقع پریود دیگه تحرک و..نداشته باش لباسات مرتب باشه 

شربت و ویتامین و ...براش گرفتم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
2804
دخترم تاپنج سالگی جاشو خیس میکرد بعدش دیگه خوب شد بنظرت دخترت ترسو یااسترسی نیست؟

سلام دقیقا دختر منم همینطوره

نه اصلا استرسی که نیست ولی خوب کوچیکه میترسه مثلا از تاریکی اینا

2805
سلام دقیقا دختر منم همینطوره نه اصلا استرسی که نیست ولی خوب کوچیکه میترسه مثلا از تاریکی اینا

من اینقدمیگفتم جاتو خیس کردی دیگه روحیه اش داغون شد

یه مدت اصلا بهش حرفی نمیزدم فقط جاشو میبردم میشستم

چون حس کردم استرس مبگیره ومیترسه وقتی بهش تذکرمیدادم یاعصبانی میشدم 

وقتی اروم رفتارکردم خداروشکر خوب شد

2801