زیبا261 مدیر استارتر عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 1373 عنوان مامان دخترای بالای نه سال بیان لطفا 170 بازدید | 16 پست سلام خوبینمیگم شما قبلش به بچه ها بابت مسائل بلوغ و پریود تو این سن ده سال توضیح دادین یا نه ؟کتابی هست خودم بخونم یا بدم بخونه معرفی کنید لطفا کلا نمیدونم چی بخونم و جی بگم بهش کارگاه انلاینی چیزی هم میشناسید بگید شما چیا گفتید ؟ممنون 1402/03/20 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بایپولار عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2068 کتاب فقط دختر ها بخوانندبا هم بخونید، از الان با هم برید به انتخاب خودش براش ی کیف کوچیک زیپ دار بگیر که توش شو رت و پد جا بشهوقتی هم پریود شد اگر میتونید ی کیک یا شیرینی بگیرید منظورم اینه باباش هم مطلع باشه و دخترت فکر نکنه چیز بدیه یا باید پنهان کنهقبل از اینکه مدرسه چیزی بگه بهش بگو چون اونا ممکنه ی جوری بگن که انگار چیز بدیه یا باید از بقیه مخفی بشه ❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤
educated عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 940 تو مدرسه میگن نگران نباش منظورم معلمش هست کامل توضیح میدن کلاس پنجم بعدش میاد از شما میپرسه شما هم تایید کن
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 12190 پریود رو توضیح دادم بهش ۹سالش بود نزدیک ۱۱ سالشه و پریود شده و تبریک گفتم وگفتم یکم موقع پریود دیگه تحرک و..نداشته باش لباسات مرتب باشه شربت و ویتامین و ...براش گرفتم ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
naziiiiiiii۷۰۹۲ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 711 من دخترم هشت سالش بود که براش گفتم خیلی عادیه بشین قشنگ براش توضییح بده
naziiiiiiii۷۰۹۲ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 711 شماها همه دخترتون واسه شب دیگه خطا نداشت دسشوییش رو میرفت میشه اگر کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه؟ دخترم تاپنج سالگی جاشو خیس میکرد بعدش دیگه خوب شدبنظرت دخترت ترسو یااسترسی نیست؟
sara_roshaa عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 729 دخترم تاپنج سالگی جاشو خیس میکرد بعدش دیگه خوب شد بنظرت دخترت ترسو یااسترسی نیست؟ سلام دقیقا دختر منم همینطورهنه اصلا استرسی که نیست ولی خوب کوچیکه میترسه مثلا از تاریکی اینا
sara_roshaa عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 729 دخترم تاپنج سالگی جاشو خیس میکرد بعدش دیگه خوب شد بنظرت دخترت ترسو یااسترسی نیست؟ خواهر چطوری خوب شد؟
naziiiiiiii۷۰۹۲ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 711 خواهر چطوری خوب شد؟ شباقبل خواب اصلا بهش آب وچایی ومیوه نمیدادم وحتما میبردمش دستشوییدیگه درست شد
sara_roshaa عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 729 شباقبل خواب اصلا بهش آب وچایی ومیوه نمیدادم وحتما میبردمش دستشویی دیگه درست شد بهت درخواست دوسنی دادم میشه قبول کنی
naziiiiiiii۷۰۹۲ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 711 سلام دقیقا دختر منم همینطوره نه اصلا استرسی که نیست ولی خوب کوچیکه میترسه مثلا از تاریکی اینا من اینقدمیگفتم جاتو خیس کردی دیگه روحیه اش داغون شدیه مدت اصلا بهش حرفی نمیزدم فقط جاشو میبردم میشستمچون حس کردم استرس مبگیره ومیترسه وقتی بهش تذکرمیدادم یاعصبانی میشدم وقتی اروم رفتارکردم خداروشکر خوب شد
naziiiiiiii۷۰۹۲ عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 711 بهت درخواست دوسنی دادم میشه قبول کنی نمیدونم چرانمیشه قبول کنم نمیتونم درخواست دوستی بدم نه وقتی کسی درخواست میده میتونم اوکیش کنم☹️
sara_roshaa عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 729 نمیدونم چرانمیشه قبول کنم نمیتونم درخواست دوستی بدم نه وقتی کسی درخواست میده میتونم اوکیش کنم☹️ منم بلد نیستم