baharak50 مدیر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 عنوان اخه من به کی دیگه التماس کنم | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 29 پست خانما تو را به جگر سوخته حضرت زینب برام دعا کنید نجات بیام ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔 1402/03/20 | 12:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 بد دل شکاک خائن بد دهن دسته به زن بچه ننه دروغگو زو ... میتونی خودت خرج زندگیت رو در بیاری؟بچه ت دختره یا پسر؟عزیزم از ۱۵ سال به بعد خود بچه تصمیم میگیره پیش کی بره
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 منی که ۱۵سال از بهترین روزامو به خاطر بچم پای این سوزوندم الان چطوری بدونه بچم برم ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 میتونی خودت خرج زندگیت رو در بیاری؟ بچه ت دختره یا پسر؟ عزیزم از ۱۵ سال به بعد خود بچه تصمیم میگیر ... پسره۱۲سالشهانتخاب پسرمم من هستم ولی اون نمیذاره بیاد پیشه من اره چرا نتونم یعنی نمیتونم برم سره کار ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 پسره ۱۲سالشه انتخاب پسرمم من هستم ولی اون نمیذاره بیاد پیشه من اره چرا نتونم یعنی نم ... ببین منظورم اینه بعد جدایی جایی داری بری
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 ببین منظورم اینه بعد جدایی جایی داری بری میگه حقو حقوقتو میدم دیگه نمیدونم راست میگه یا نه ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 میگه حقو حقوقتو میدم دیگه نمیدونم راست میگه یا نه عزیزم اگه خیلی تو فشاری خب جدا شوبچه هم خودش بزرگ شه میاد پیشتفقط سعی کن حق و حقوقت رو بگیری
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 عزیزم اگه خیلی تو فشاری خب جدا شو بچه هم خودش بزرگ شه میاد پیشت فقط سعی کن حق و حقوقت رو بگیری وای به خدا تو دستگاه پرس هم آنقدر فشار نیست که الان رو من هست ولی گیره بچمم خیلی مظلومه خیلی به هم وابسته ایم الهی بمیرم براش تو خدا برام دعا کن یه اتفاقی بیفته که بعد از ۱۵ سال یه نفس عمیق از ته دلم بکشمو بگم خدایا شکرت ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 وای به خدا تو دستگاه پرس هم آنقدر فشار نیست که الان رو من هست ولی گیره بچمم خیلی مظلوم ... همسرت اصلاح پذیر نیس اصلا؟نمیتونی حق و حقوقت رو ببخشی بچه رو بگیری؟؟کاش از لحاظ مالی اوکی بودی
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 همسرت اصلاح پذیر نیس اصلا؟ نمیتونی حق و حقوقت رو ببخشی بچه رو بگیری؟؟ کاش از لحاظ مالی اوکی بودی نه عزیزم میگه من روز به روز از اینم بدتر میشم یا تحمل کن یا برو ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 همسرت اصلاح پذیر نیس اصلا؟ نمیتونی حق و حقوقت رو ببخشی بچه رو بگیری؟؟ کاش از لحاظ مالی اوکی بودی نه بچمو نمیده 😪 ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 نه عزیزم میگه من روز به روز از اینم بدتر میشم یا تحمل کن یا برو عجب آدمیه
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 عجب آدمیه اصلا بویی از انسانیت نبرده براهمین میگم جیگرم سوخته دعام کنین ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 اصلا بویی از انسانیت نبرده براهمین میگم جیگرم سوخته دعام کنین چاره ای نداری پسیا باید شرایطتت رو بپذیری و سعی کنی خودت رو قوی کنی و در کنار بچه ت باشییا جدا شی
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 همه میگن خیلی احمقی که تحمل میکنی ولی بچمو چه کنم کاش میمردم ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 چاره ای نداری پس یا باید شرایطتت رو بپذیری و سعی کنی خودت رو قوی کنی و در کنار بچه ت باشی یا جدا ش ... دیگه بردیم بعد ۱۵ سال طاقتم تموم شده دلم فقط معجزه میخاد ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔