baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 عنوان اخه من به کی دیگه التماس کنم 368 بازدید | 29 پست خانما تو را به جگر سوخته حضرت زینب برام دعا کنید نجات بیام ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔 1402/03/20 | 12:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9450 خدا ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
میرزاقاسمی_خوشمزه عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 چی شده عزیزم میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
دختربهمنی۶۷ عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 523 چه قسم عجیب و غریبی تو این دوره و زمونه امیدوارم بزودی دلتون شاد بشه🙏🏿🌸
لادنطلایی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 3038 امام زمان رو صدا بزن و عهد کن که مشکلت رفع شد یه کار گناه رو ترک کنی
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 چه قسم عجیب و غریبی تو این دوره و زمونه امیدوارم بزودی دلتون شاد بشه🙏🏿🌸 ببین جگرم چجوری سوخته ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 چی شده عزیزم چی نشده جیگرمو میسوزونن هیچ کاری ازم نمیاد ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 کی عزیزم خدادنیا شوهرم فامیلاش ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 خدا دنیا شوهرم فامیلاش سر کار میری؟برای خودت درآمد داری؟چرا تحمل میکنی؟
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 سر کار میری؟ برای خودت درآمد داری؟ چرا تحمل میکنی؟ نه عزیزم ۱۵ساله پامو تا دمه درم نذاشته بذارمبه خاطره بچم تحمل میکنم چون بهم نمیده از بس اشکه چشمم جاری بوده جلو بچم از اونم خجالت میکشم ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
shivanna عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1157 نه عزیزم ۱۵ساله پامو تا دمه درم نذاشته بذارم به خاطره بچم تحمل میکنم چون بهم نمیده&nb ... بد دله؟بچه ت چند سالشه مگه؟؟نمیخوای جدا شی؟
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 بد دله؟ بچه ت چند سالشه مگه؟؟ نمیخوای جدا شی؟ بد دل شکاک خائن بد دهن دسته به زن بچه ننه دروغگو زورگو بی خدا ۱۲سالشهبچمو نمیده که جدا شم ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
baharak50 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3648 میگه خودت خاستی بری به سلامت ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔