rimo03 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 141 عنوان زگیل دهانی 1497 بازدید | 15 پست بچه ها کسی خودش داشته یا اطرافش داشته باشه؟درمان داره؟ 1402/03/20 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saray1122 عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 214 https://www.ninisite.com/discussion/topic/11291513/کات-کردین-و-برگشت-بعد-چند-وقت-خانواده-ها-هم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 چقد کاربرا وسواسی شدن امروزهمه اش شد زگیل تناسی و زگیل ......اینم از رابطه انتفال پیدا میکنه؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ابرو_قاجاری عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2904 چقد کاربرا وسواسی شدن امروز همه اش شد زگیل تناسی و زگیل ...... اینم از رابطه انتفال پیدا میکنه؟ اره مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
rimo03 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 141 چقد کاربرا وسواسی شدن امروز همه اش شد زگیل تناسی و زگیل ...... اینم از رابطه انتفال پیدا میکنه؟ اره
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 97758 زگیل دهانی نداریم که همون اچ پی ویه رابطه اورال با فرد الوده باعثش میشه 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 اره اون زگیلی ک رو آل...ت تناسلی هست همون ویروسش به دهان منتقل میشه یعنی؟؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 97758 چقد کاربرا وسواسی شدن امروز همه اش شد زگیل تناسی و زگیل ...... اینم از رابطه انتفال پیدا میکنه؟ به شددددددددددت زیااااادهیعنی من حس میکنم از هر ده نفر ۸ نفر گرفتار این سبک بیماریهای مقاربتی هستن از بس که جامعه کثیف شده خیلی ها هم فقط قربانی ان از همسرشون میگیرن بدون اینکه خودشون خطایی کرده باشن 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
rimo03 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 141 زگیل دهانی نداریم که همون اچ پی ویه رابطه اورال با فرد الوده باعثش میشه همون منظورمه🥺
rimo03 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 141 اون زگیلی ک رو آل...ت تناسلی هست همون ویروسش به دهان منتقل میشه یعنی؟؟ اره
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 به شددددددددددت زیاااااده یعنی من حس میکنم از هر ده نفر ۸ نفر گرفتار این سبک بیماریهای مقاربتی هستن ... تو جامعه ای ک سطح آگاهی روابط بدون محافظت رو بالا نبرن و صیغه خونا زیاد باشن همینهحالا از خیانت بگذریم همون صیغه هاش تف دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....