2821
2789
عنوان

مادرشوهرم....

391 بازدید | 33 پست

بچه ها مادرشوهرم و خواهرشوهرم یاد گرفتن یکسره جلوی من مینالن آی دستمون آی پامون آی کمرمون بعد من سعی میکنم کمک کنم حالا وقتی میرم خونه مادرشوهرم گاهی اما حس میکنم دیگه خیلی داره ازم سواستفاده میشه چون منو میبینه مادرشوهرم میگه این کارو تو بکن اونکارو بکن....مادرشوهر شمام میناله جلوتون؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دور از جونت مثل خر کار میکردم وقتی میرفتم ولی الان دو سه سالی هست دیگه براشون خودکشی نمیکنم هرچقدم بناله در حد معمول کمک میکنم مثلا بعد غذا تو ظرف شستن کمک کنم یا هراز گاهی یه جارو بزنم اونم نه کل خونه رو

شدیدا ۳ ساله من اومدم تواین سه سال یروز کلیه درد داره یروز قلبش درد میکنه یروز پاش درد میکنه کلا تو یه ماه دو روز سالمه بقیش جونش تو عذابه منم اوایل میرفتم کمک اینا ناراحت میشدم بعد دیدم بابا این داره برا پسراش ناز میکنه دیگه هیچکاری نمیکنم مخصوصا وقتی مریضه نمیرم خونشون

جلو من نمیناله جلو پسرش به شدت میناله چون دلش میخواد جلب توجه کنه

من چون خواهرشوهرم مجرده و جوون کاری ازم نمی‌خوان.البته منم از همون اول خیلی صمیمی نشدم که بخوان چیزی بگن

خدایا شکرت  
جلو من نمیناله جلو پسرش به شدت میناله چون دلش میخواد جلب توجه کنه من چون خواهرشوهرم مجرده و جوون کا ...

من هم یدونه مجرد دارم که دست به سیاه و سفید نمیزنه اصلا هم بهش هیچ کاری نمیگن.منم آدمی نیستم که به کسی رو بدم این که جلوی من مینالن اصلا برام جالب نیس 

مادرشوهر من به خودمون میگفت زن باید هفته ای ۳بار خودشو بزنه به مریضی کاری انجام نده 

والان همون کارو می‌کنه و حتی یه شام ساده برای پدرشوهرم درست نمیکنه پدرشوهرمم به شدت ناز کش