2777
2789
عنوان

ويل ويل ويل

68 بازدید | 6 پست

(ويل لکل همزه لمزه) 

آیه اول سوره همزه....... 

يعني وای بر عیب جوی دل شکن که ..... 

همان کسی که..... 

و آخرهای سوره هم نوشته چنان آتشی میفته به دل این افراد که بیرون اومدن ازش سخته 

احتمالا دچار کارما میشه...... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

❤️کسای هستن در اطرافم دنبال یه عیب هستن از دیگران حتا از سلبریتی هام عیب می گیرن  درحالی که خود ...

دقیقا... 👌🏼

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خداتوی قران درباره هرکاری تاوان هرگناهی واضح توضیح داده ولی ما نمیخایم قبول کنیم😔😔😔خداخودش کمکمون ...

دقیقا 😔👌🏼

خدا تو قرآن فقط چند بار گفته ( ويل ) . يه بارشو به مذهبي ها گفته . سوره ماعون . ببين چه مشخصاتي ازشو ...

😔😔😔🥀🥀

و ي عده هم هستن حرف می زنن و خودشون عمل نمی کنن

کاشکی من این جور نباشم هیچ وقت 😔