banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 عنوان ويل ويل ويل 68 بازدید | 6 پست (ويل لکل همزه لمزه) آیه اول سوره همزه....... يعني وای بر عیب جوی دل شکن که ..... همان کسی که..... و آخرهای سوره هم نوشته چنان آتشی میفته به دل این افراد که بیرون اومدن ازش سخته احتمالا دچار کارما میشه...... خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!! 1402/03/20 | 06:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
askm_s_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2699 ❤️کسای هستن در اطرافم دنبال یه عیب هستن از دیگران حتا از سلبریتی هام عیب می گیرن درحالی که خودشون سراسر عیب و ایراد هستن
نسترن۷۱ عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1124 خداتوی قران درباره هرکاری تاوان هرگناهی واضح توضیح داده ولی ما نمیخایم قبول کنیم😔😔😔خداخودش کمکمون کنه
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 ❤️کسای هستن در اطرافم دنبال یه عیب هستن از دیگران حتا از سلبریتی هام عیب می گیرن درحالی که خود ... دقیقا... 👌🏼 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 خداتوی قران درباره هرکاری تاوان هرگناهی واضح توضیح داده ولی ما نمیخایم قبول کنیم😔😔😔خداخودش کمکمون ... دقیقا 😔👌🏼 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 خدا تو قرآن فقط چند بار گفته ( ويل ) . يه بارشو به مذهبي ها گفته . سوره ماعون . ببين چه مشخصاتي ازشو ... 😔😔😔🥀🥀و ي عده هم هستن حرف می زنن و خودشون عمل نمی کننکاشکی من این جور نباشم هیچ وقت 😔 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!