2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرمنده اصلا اعلان نیومده برام لطف داری عزیزم ❤️😘 تایپکت خیلی مفید بود امیدوارم همه ی دخترای تو سن ...

قربونت عزیزم💋🙏

چون حرف دل منم بود ولی من بیانم خوب نیست🤪

من خودم قبل ۲۴ پنج خیلی احمق بودم به تمام معنا از تمام زوایا😒😂 

الان ک ۲۸ ام میگم خب تاحالا ک صبر کردم دلیلی نداره عجله کنم یعنی دگ نوع نگاه آدم عوض میشه 

اگه یه نفر تو ۲۲ سال مثلا به بلوغ روحی کامل و شناخت خودش رسیده باشه هم دلم براش میسوزه که زودوارد زندگی متاهلی و مشکلاتش شده😅 دقیقا مثل اینکه میگن هرچی فهمیده تر باشی مشکلاتت سخت تره فکر میکنم اونطوریه😅😑

یک عدد چپی 

قربونت عزیزم💋🙏 چون حرف دل منم بود ولی من بیانم خوب نیست🤪 من خودم قبل ۲۴ پنج خیلی احمق بودم ...

اتفاقا خوب گفتی دقیقا همینه وقتی هنوز به بلوغ نرسیدی همه چی راحت و فانتزی بنظر میاد ولی هر چقدر پخته تر میشیم انتخاب و تصمیم گیری سخت میشه چون راضی کردن قلب آسون بود ولی مغز نه  اتفاقا من خودم میخوام هر ازگاهی برگردم به دورانی که همه چی رو آسون میگرفتم و به قولی احمق بودیم چون لازم نبود زیاد فکر کنم ولی اگه بخوای خوب زندگی کنی باید با عقلت راه بری 

🌃🏙
اتفاقا خوب گفتی دقیقا همینه وقتی هنوز به بلوغ نرسیدی همه چی راحت و فانتزی بنظر میاد ولی هر چقدر پخته ...

من وقتی ۱۴ سالم بود با یه مرد دوست شدم حتی بعد کات فهمیدم متاهل بوده 

وقتی ۲۳ بودم هم با یه نفر دوست شدم اینترنتی و مثلا مذهبی بود خخخ 

الان تو همه تاپیکا تا جایی ک جون دارم مینویسم تقصیرکار مرده چون من تو هر دو مورد واقعا به ازدواج فکر میکردم ولی اون طرف میدونست منو نمیخواد 😓

یک عدد چپی 

من وقتی ۱۴ سالم بود با یه مرد دوست شدم حتی بعد کات فهمیدم متاهل بوده  وقتی ۲۳ بودم هم با یه نف ...

اینا دیگه ممکنه برای هر جوونی پیش بیاد همینکه تو همچین روابطی آسیب جدی ندیدی و تونستی خودت بیرون بکشی خودش خیلیه  مردای بی وجدان سعی میکنن طرف وابسته کنن بعد مجبورش کنن هر شرایطی رو بپذیره چون اکثر دخترا احساساتین و از اول رابطه تو ذهنشون خودشون تو لباس عروس تصور میکنن 

🌃🏙