2777
2789
عنوان

روغن مو

155 بازدید | 6 پست

موهام ی خورده وزه موج داره

میخام وزیش بره صاف بشه موخوره هم دارم 

چه روغنی بخرم ؟

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

منم موهامو دکلره کردم دسته دسته دارن میریزن فقط چی بزنم تقویت شنننن😞 واسه شمایم روغن ارگان خوبه

مامان من برا ریزش روغن رزماری میزد 

عاا مرسی 

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب بود واقعا؟ خاهش گلم من ارگان میزنم موهام قشنگ لخت میشه بعد حمام هم حتما سشوار بکش

اره پر پشت تر هم شده قبلا به موهاش دست میزدم جیغ میزد😂🤦‍♀️

اون خوبه

یه شامپو هست کاملا گیاهی بقران خودم زدم راضی بودم چون من موهام بیش از حد ریزش داشت یعنی وقتی شونه میکردم موهامو میدم بغضم میگرفت 

شامپو سید عطار خعلی خوبه هرکس ریزش داره تهیه کنه 

ولی از بس که این شامپو گیاهی گاه داره داخلش باید قبل مصرف تکون بدی بریزی تو یه بطری دیگه مثلا هر اندازه که میخای باز بزنی به موهات چون خعلی تیره و گاهی هستش من سر دوهفته یا شایدم کمتر نتیجه گرفتم الانا شاید سه الی چهار تار بریزه از موهام اها اینم بگم من پوست سرم چرب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز