2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من نکن نکن نکن نکن پارسال من کنکوری بودم تو س ماه فرهنگیان اوردم اصلا استرس نداشت باش بیخیال زیاد سخت نیس بخدا 

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
عزیز من نکن نکن نکن نکن پارسال من کنکوری بودم تو س ماه فرهنگیان اوردم اصلا استرس نداشت باش بیخیال زی ...

توروخدا بیا یکم باهام حرف بزن راه حل بگو درصداتو بگو و اینکه رشتت چی بوده؟اکثر درسارو بلدم جز ریاضی ک هیچی بلد نیستم فلسفه منطق ۰ نیستم ولی درحد۳۰هم نیستم عربی هم همینطور شاید ۲۰ بقیه رو بلدم بالای ۵۰میتونم بزنم 

توروخدا بیا یکم باهام حرف بزن راه حل بگو درصداتو بگو و اینکه رشتت چی بوده؟اکثر درسارو بلدم جز ریاضی ...

دقیقا سه درس مهم رو بلد نیستم ولی این توانایی رو در خودم میبینم ک بتونم تو این مدت جمعشون کنم یا حتی عربی و ریاضی رو به۳۰ برسونم ولی نمیتونم ذهنم رو کنترل کنم انگار خستم نمیکشم امروز کلا تونستم ۴ساعت بخونم فقط نصف اقتصاد رو خوندم درحالی ک باید در روز حداقل دوتا کتاب رو جمع کنم تا برسم

توروخدا بیا یکم باهام حرف بزن راه حل بگو درصداتو بگو و اینکه رشتت چی بوده؟اکثر درسارو بلدم جز ریاضی ...

عزیزم انسانی بودم راه حل خاصی نداشتم ذهنم خوبه سر تیتر های مباحث رو میخوندم درصد هام ریاضی ۵ زبان صفر فلسفه ۱۰ ادبیات ۳۰ اختصاصی ۳۵ عربی ۳۰ جامعه ۵۰ اقتصاد ۵۵ روان ۵۰

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
عزیزم انسانی بودم راه حل خاصی نداشتم ذهنم خوبه سر تیتر های مباحث رو میخوندم درصد هام ریاضی ۵ زبان صف ...

چرا نمیتونم درصدم رو بالا بیارم کتابام دیگه داغون شدن خط ب خط کتاب رو حفظ شدم ولی درصدم بالا نمیاد نمیدونم چیکار کنم😭