2777
2789
برعکس به نظرم هوآوی اصلا به درد نمیخوره الان هوآوی دستمه نه دوربینشون به درد میخوره تو رده اقتصادی ...

بستگی داره چه مدلی بگیری من هم سامسونگ داشتم قبلا 

یه مدت انر دستم بود الانم ردمی نوت ده پرو دارم شیائومی 

حقیقتا بعد از سامسونگ هواوی بهترین گوشیم بود من میت تن لایت داشتم دوهزار و هیفده 

تاچ و دوربینش از  گوشی الانم بهتر بود 

اگه نمیشکست عوضش نمیکردم بعد از پنج سال تنها چیزی که اذیت میکرد هنگیش بود 

مامانمم هواوی اقتصادی داره سه سال شاید دستش باشه ، واقعا واقعا ازش راضیه . خودم مدام باهاش کار میکنم نه هنگی داره نه چیزی 

به نظرم دست دوم خریدن سامسونگ تو این رنج چیز خوبی نیست گوشی دیگه زوارش در رفته 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

در کل شیایومی عملکردش از عددایی که میزنن پایین تره 

توی این رنج نه سامسونگ خوب گیر میاد نه شیائومی خوب 

هواوی بهترین گزینه است 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چه مدلی بگیری من هم سامسونگ داشتم قبلا  یه مدت انر دستم بود الانم ردمی نوت ده پرو د ...

هوآوی پرچمدارش خوبن به نظرم 

اقتصادی‌هاش همچین تعریفی ندارن نسبت به افتصادی‌های سامسونگ 

دست دو نه بابا مگر اینکه پرچمدارها رو دست دو بگیر اونم زیر یه سال کارکرد باشه و مطمئن باشی تعمیر نرفته و مشکلی نداره 

منم میخوام نوت 10 پرو بگیرم تو راضی‌ای ازش؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
در کل شیایومی عملکردش از عددایی که میزنن پایین تره  توی این رنج نه سامسونگ خوب گیر میاد نه شیا ...

یکی از دوستام نوت 8 داره خیلی راضیه البته الان نگرفته چندساله داره و خیلی ازش راضیه

البته الان فکر کنم نوت 8 دیگه تولید نمیشه

من از شیائومی استفاده نکردم ولی طبق تحقیق‌هایی که کردم به این نتیجه رسیدم اگه از نمایندگی اصلش رو بگیری گوشی خوبیه برای رده اقتصادی

راجب پرچمدارهاش هم چیزی نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
در کل شیایومی عملکردش از عددایی که میزنن پایین تره  توی این رنج نه سامسونگ خوب گیر میاد نه شیا ...

بدترین ایراد هوآوی الان اینه که تحریمه

من جدیدا از هوآوی استفاده نکردم ولی قبلا داشتم تو رده‌های اقتصادیش و راضی نبودم به نظرم تو رده‌های اقتصادی میشه از سامسونگ و شیائومی گوشی‌های بهتری گرفت حالا شاید دو سه تومن گرون‌تر

هوآوی پرچمدارش خوبن به نظرم  اقتصادی‌هاش همچین تعریفی ندارن نسبت به افتصادی‌های سامسونگ  ...

حقیقتش و بگم نه 

حافظش خوبه دوربینش بد نیست میکروفون و اسپیکرش خوبه 

تو برنامه های خیلی عادی جواب میده ولی هنگ میکنه و باگ نرم افزاری داره

تاچش هم خوب نیست 

گوشی قبلیم هواوی بود واقعا صد شرف داره به شیائومی 

حقیقتش و بگم نه  حافظش خوبه دوربینش بد نیست میکروفون و اسپیکرش خوبه  تو برنامه های خیلی ...

مال شما رم 6 عه یا رم 8؟

من شنیدم از کسایی که استفاده داشتن رم 6 مشکل داشته ولی رم 8 اون مشکلات رو نداشته 

شما از نمایندگی خریدی؟ 

شنیدم اونا که از نمایندگی خرید نداشتن ممکنه بهشون گوشی‌ای بدن که قطعات اصلش عوض شده

مال شما رم 6 عه یا رم 8؟ من شنیدم از کسایی که استفاده داشتن رم 6 مشکل داشته ولی رم 8 اون مشکلات رو ...

بله 

8