_tirandazyas1378 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 47 عنوان دوست خوب 87 بازدید | 10 پست من هییییچ دوستی ندارم خیلی تنهام چیکار کنم؟ البته دخترم و منظورم دختره و اینکه متاهلم و زندگیمو خیلی دوس دارم ولی این دوست پیدا کردن برام شده یه دغدغه بزرگ😭 1402/03/20 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سودیتا عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2631 من دوستت میشم تو مجازی به کسی اعتماد نکن جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌
_tirandazyas1378 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 47 چرا برات مهمه آخه بیخیال نداشته باشی بهتره ببین واقعا تا یه مدت خودمم میگفتم اصلا براممهم نیست و این حرفا ولی الان خیلی دوس دارم یه دوست خوب داشته باشم من شهر دیگه ای ازدواج کردم بخاطر همین تقریبا دوستایی امکه داشتم از دست دادم هیچ کدوم نه زنگی میزنن نه پیامی هیچی خیلی دلممیگیره واقعا
beellaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 259 ببین واقعا تا یه مدت خودمم میگفتم اصلا براممهم نیست و این حرفا ولی الان خیلی دوس دارم یه دوس ... مبدونم درک میکنم گاهی اوقات آدم نیاز داره ب ی دوست اما خب پیدا کن تو شهر تون باشگاه کلاس برو هر چند دوست خوب کم پیدا میشه ... اما این دغدغه بزرگ نباشه برات چون ک تنهایی جذاب تره حالش بیشتره
ایزابل_فلمینگ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 1220 الان دوره، دوره اینترنته. به راحتی میتونید از مجازی دوست پیدا کنید. به مرور که اعتماد پیدا کردید تلفن و تماس تصویری و... من با دوستاییم که توی یه شهر هستیم هم بیشتر از این طریق در ارتباطم چون وقت نمیکنیم همو ببینیم.
_tirandazyas1378 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 47 مبدونم درک میکنم گاهی اوقات آدم نیاز داره ب ی دوست اما خب پیدا کن تو شهر تون باشگاه کل ... اره باید کم کم برم توی جامعه اما یکم اعتماد سخت شده
_tirandazyas1378 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 47 الان دوره، دوره اینترنته. به راحتی میتونید از مجازی دوست پیدا کنید. به مرور که اعتماد پیدا کردید تل ... محازی که خیلی خوبه ولی یخورده اعتمادا سخت شده