2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی که تو فضای هر دو رشته بودم میگم فقط علاقه مهمه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من معنی علاقه رو متوجه نمیشم اصلا اگر اساس نمره بگی علومم ۲۰ هست ریاضیم ۱۸ اینا میشه واسه علاقه مثال ...

دوس داری با اعداد سر و کله بزنی یا ادم ها ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
همین خوندنشو پشت کنکور بودنش بده و قبول نشدن ولی ریاضی میگن راحت قبولی

فکر میکنی ریاضی درصورتی خوبه که دانشگاه های تاپ باشی اونم درس خوندن به اندازه تجربی میخواد عمران فلان دانشگاه شهر درجه ۳ بدون کنکورم که میشه رفت 

من نمی دونم دوست دارم ورزشکار حرفه ای بشم ولی نمی دونم توی دریچه کار کنم درسمم ضعیف نیست معدلام کمتر از ۱۹ نبوده تا حالا به اصرار کسی هم درس نخوندم من کلا اینجوریم توی هر چیز که هستم باید بهترین باشم

فکر میکنی ریاضی درصورتی خوبه که دانشگاه های تاپ باشی اونم درس خوندن به اندازه تجربی میخواد عمران فلا ...

اخه شهرمون هم شهر معدنی هست حسابدار خیلی چیز ها لازم داره و حقوق بالای هم داره