2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

614 بازدید | 10 پست

کیا اینطوری ان من با شوهرم تو یه خونه ایم ولی فهمیدم خیانت میکنه ۳ روزه که باهاش حرف نمیزنم اما بخاطر ۳ تا بچه هام نمیرم میمونم خونم امانمیزارم دیگ سمتم بیاد سختیش اینه ماهاست داره خیانت میکنه من گرم بچه داری شدم خدافقط میدونه ازصب که بیدارمیشم تاشب چقدکارمیکنم ولی دریغ ازیه تشکر.فک‌میکردم شاید بخاطر بچه س ک س نمیکنه درصورتیکه جای دیگ بوده  ادم گرمیه. بهم محبت نمیکنه یادم نمیادکه بوسم کردکی بغلم کردچن شب پیش داشت چت میکردانقدپرروعه واسه منم قیافه میگرفت رفتم بالاسرش گفتم گوشیتوبده گفت نمیدم بروبشین باباگفتم من الان بهت شک کردم اگ چیزی نیست بده تااروم شم ندادصفحه گوشیشم خاموش کردتامن نبینم پیام اومد

منم دیگ بخودم میرسم از خودش پول میگیرم میرم ژل بوتاکس میزنم اینم به یه ورم نمیگیرم حتی دوست پسرم پیدا میکنم واسه خودم من انقدخودمو درگیر اینچیزا میکنم که کلا اینو فراموش کنم تابفهمه چه گوهی خورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیگ بخودم میرسم از خودش پول میگیرم میرم ژل بوتاکس میزنم اینم به یه ورم نمیگیرم حتی دوست پسرم پید ...

با اسلاید اولتون موافقم کار خوبی میکنین ک بهش اهمیت نمیدین ، ولی آینده ی بچهاتونم در نظر بگیرین چون وقتی اونام یکم بزرگتر شدن از اینکه مامان و باباشون بفهمن خیانتکارن ممکنه برای خودشون بد بشه 

ای کاش وقتی قصد جدایی نداری و شرایط جدا شدن و نداری میدونی و میفهمی بهت خیانت میشه حداقل سکوت کنه آدم چون دیگه هیچ ترسی برای کاراش نمیمونه و وقیح تر از قبل ادامه میدن دیدم که میگم سیاست باید به خرج داد 

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  

خیلی ناراحت شدم

بشین با خودت خوب فکر کن و پیش مشاور برو حتما

اگه واقعا شرایط جدا شدن نداری به‌روش نیار و نذار بفهمه

پیش مشاور یا روانشناس برو که از این خودت اسیبی نبینی و ناراحتی تو درمیون بذاری

منم دیگ بخودم میرسم از خودش پول میگیرم میرم ژل بوتاکس میزنم اینم به یه ورم نمیگیرم حتی دوست پسرم پید ...

نکن تو خیانت نکن خودش برمیگرده سمتت مبادا خیانت کنی که زندگیت تباه میشه 

متاسفانه این ما زن ها هستیم که جایی برای رفتن نداریم 

تو از خیانت اون میگذری چون مجبوری ولی اون از تو نمیگذره

Maryam::❤️

نه شرایط جداشدن ندارم پسرنوجون دارم کجابزارم برم دختر ۸ ماهه دارم .نه بایدمیفهمید که میدونم اخه نزاشت من دهنمو باط کنم اون میگ تورابطه داری توبا۲ نفرهستی اصلا توهمین ساختمون گفتم توچقدرو داری میگه ببین چقد سخته بهت تهمت بزنن خیلی وقیحه ینی حتی توخونمم بگیرمش باکسی انکار میکنه چندین ماهه شباکارم گریه ست بعدبه هرکی هم میگم میگن نه امکان نداره همچین ادمی نیست توروخدا من جطوری یه مدرک محکم داشته باشم کاش میتونستم گوشیشو هک کنم 

نکن تو خیانت نکن خودش برمیگرده سمتت مبادا خیانت کنی که زندگیت تباه میشه  متاسفانه این ما زن ها ...

من نمیخام بیادسمتم دیگ نمیخامش توی بارداری تو بچه داری تو هیچکدوم کنارم نبود توی گالریش عکس مادر دوسته پسرم رو دیدم که باباش زندانه با عکس دختراش توی سطل زباله گالری بود

نه شرایط جداشدن ندارم پسرنوجون دارم کجابزارم برم دختر ۸ ماهه دارم .نه بایدمیفهمید که میدونم اخه نزاش ...

اینقدر بدم میاد از این مردابی که رمز گوشیشونو به زنشون نمیدن 

من مطمئنم هر مردی که اينجوری باشه یه چیزی زیرسرش هست وگرنه تو از شریک ۲۰ سالت چی داری که مخفی کنی 

یعنی من بخوام ازدواج کنم اولین شرطم همینه آقای نامحرم رمز گوشی شما رو من همیشه باید بدونم 

Maryam::❤️

دوست خوبم سلام،امیدوارم الان که داری این کامنت رو میخونی غرق در خوشبختی♥️🧿 و آرامش✨✨ باشی و بهترین اتفاقات زندگیت🤩😍 به زودی برات اتفاق بیفته🤲💞🏞🏡🌄

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین یعنی (چت و ویس)تو تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،سروش،

بله،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم حضورتون📡

یعنی میتونین تو خونه زیر باد کولر بشینین و بصورت آنلاین با مشاورتون صحبت کنین🏠📱😍

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👧‍👦در زمینه های اختلافات زناشویی👫،همسرداری💏،فرزند پروری👩‍👦،آموزش جذب همسردلخواه💐،آموزش مهارت های افزایش اعتمادبنفس و عزت نفس🐛🦋 و....

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(✅طلاق،✅مهریه،✅نفقه،✅جهیزیه،

✅حضانت،✅ارث،✅نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)

🔴نگارش انواع دادخواست،لایحه و اظهار نامه در اسرع وقت

لیست حق المشاوره💰:

مشاوره خانواده یکساعته:۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای:۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای:۶۰تومن

🎺🎺🎺توجه داشته باشین که میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩

پاسخگویی ۲۴ ساعته،حتی ایام تعطیل🌝🌚🌞🌙

شماره همراهم خدمتتون:

📱09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱