2777
2789

همون حالتی که حس می‌کنید مثلا این اتفاق قبلاً هم افتاده...انگار دوباره دارید تجربش می‌کنید 

خیلی اینجوری میشم خیلی عجیبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی مغزت خسته‌ ست یه لحظه وایمسته و دوباره اطلاعات اش مرور میکنی و فکر میکنی قبلا دیدی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اطلاعات ذخیره شده در ژن ها باعث این اتفاق میشه که نسل به نسل از نیاکان ما به ما منتقل شده..یه زمانی خیلی زیاد تجربش میکردم الان کمتر پیش میاد

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

واااای خدااا من اینقدررررر اینجوری میشم میگم نکنه دارم الزایمر میگیرم یا مریضی دیگه ای دارم و خودم خبرندارم😅😅😅😁😁😁

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون