2821
2789
عنوان

بعد از سقط

285 بازدید | 27 پست

بعد از سقط سه ماه جلو گیری کردم الانم دوماه‍ه اقدامم ولی باردار نمیشم همه ازمایشات سنو گرافی هم دادم مشکلی نداشتم ولی دوماهه پریودم حجمش کمه اگ کسی اینجوری بوده راهنمایی کنه ممنون میشم

بعد سقط آنتی بیوتیک مصرف کردی؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر یه قرص دیگه بهم داد

من بعد از سقط مصرف نکردم باعث شد رحمم گرفتگی پیدا کنه ،که با عکس رنگی درست شد 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
من هنوز اقدام نکردم پاپ اسمیر دادم آزمایش خون دادم ک شد ۳ و خورده حالا شوهرم باید آزمایش بده من بچه ...

من هم این رو دادم بچه اولم بود گفتش هیچ مشکلی نداری