2777
2789
عنوان

اون دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 27 پست
همه یک بار ب دنیا میان ی بار زندگی می کنن و ی بار میمیرن لعنت بر کسی ک این تناسخ رو تو ذهن شماها فر ...

خوابای تکراری که میبینم وابستگی عجیبم به اون ادما مطمعنم من قبلا تو یه دنیا دیگه زندگی میکردم...

خوابای تکراری که میبینم وابستگی عجیبم به اون ادما مطمعنم من قبلا تو یه دنیا دیگه زندگی میکردم...

اینکه بله متعلق ب دنیا نیستیم اما خب چند صباحی رو باید اینجا بگذرونیم... 

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دنیا باید زندگی کرد اون دنیا رو کسی ندیده فقط دکان هستش برا امرار معاش تعدادی از دوستان

میلیون ها نفر دیدن و ازش خبر دادن 

خدا تو کتابش گفته

کلی پیامبر و امام فرستاده ک ازش بگن 

علم وارد شده و داره درموردش تحقیق می کنه تو خود امریکاااا

اکادمی هایی هستن ک راجب زندگی بعد مرگ تحقیق می کنن

کاسبی؟ حرفی برای گفتن نمی مونه... 

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
ازکجا میدونی خارق العاده اس؟

از تعاریفی ک ازش شنیدم😇

تناسخ  برنامه زندگی پس از زندگی دروغ از لحاظ علمی رد میشه

از نظر کدوم علم؟ 

والا علم خودش هم خیلی وقته ک وارد شده و داره تحقیق می کنه راجبش 

همون علمی ک میگی نظریه تناسخ رو رد کرده جانم

من فکر میکنم جهنمی وجود نداره چون خدا خیلی مهربونه

خدا مهربون هست جوری ک هیچکس نمی تونه حدو اندازه اش رو درک کنه اما همونقدر هم عادله! فکر کن مگه میشه تو این دنیا بعضی از ادما کلی ظلم کنن ادم بکشن دزدی کنن و هزار جور کار بد دیگه ای اما خدا کاری بهشون نداشته باشه مگه میشه کلی ستم کنن و جوابش رو نگیرن... بعضیا جواب کارهای بدشون رو تو همین دنیا میگیرن ک پاک باشن و ب بهشت برن 

بعضیا دیگه ام اینقد تو جهنم برزخی می مونن تا پالایش بشن بعد ب بهشت برن بعضیا دیگ متاسفانه اینقدر بد بودن و ظلم و ستم کردن ک توی جهنم اخروی ابدی میشن و هیچ وقت حتی رنگ بهشتم نمی بینن 

خدا مهربون هست جوری ک هیچکس نمی تونه حدو اندازه اش رو درک کنه اما همونقدر هم عادله! فکر کن مگه میشه ...

بله حق با شماست😍

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
بله حق با شماست😍

حق با من نیست حق با خداس💗

قران بخون ب همراه تفسیرش تا راه رو گم نکنی(: 

کتاب ان سوی مرگ هم خوبه بخونی ضرر نمی کنی

حق با من نیست حق با خداس💗 قران بخون ب همراه تفسیرش تا راه رو گم نکنی(:  کتاب ان سوی مرگ هم خ ...

ممنونم😊

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️