یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من فکر میکنم جهنمی وجود نداره چون خدا خیلی مهربونه
خدا مهربون هست جوری ک هیچکس نمی تونه حدو اندازه اش رو درک کنه اما همونقدر هم عادله! فکر کن مگه میشه تو این دنیا بعضی از ادما کلی ظلم کنن ادم بکشن دزدی کنن و هزار جور کار بد دیگه ای اما خدا کاری بهشون نداشته باشه مگه میشه کلی ستم کنن و جوابش رو نگیرن... بعضیا جواب کارهای بدشون رو تو همین دنیا میگیرن ک پاک باشن و ب بهشت برن
بعضیا دیگه ام اینقد تو جهنم برزخی می مونن تا پالایش بشن بعد ب بهشت برن بعضیا دیگ متاسفانه اینقدر بد بودن و ظلم و ستم کردن ک توی جهنم اخروی ابدی میشن و هیچ وقت حتی رنگ بهشتم نمی بینن
صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"