2821
2789
عنوان

ازدواج دوم

283 بازدید | 6 پست

خانمایی که میدونن وتجربه دارن ببخشید یه سوال زیاد کشش نمیدم خلاصه میگم...

بعد ازدواج ناموفق اکه یه روزی ادم بخواد بایه ادم درست ازدواج کنه وزندگیش درست بشه...

چکار باید بکنه...مخصوصا اگه یه ادمه ساده بی سیاست باشه همه چیو به زبونش بیاره اشتباهه؟

خیلیا میگن اشتباس ولی اخه مگه میشه بحث یه عمر زندگیه ادم خودشم از طرف میپرسه بالاخره به زبون میاد دیگه....

مثلا اشتباه ازکی بوده...چرا جدا شدن...آی نمیدونم طرف چکار کرده بود چجور ادمی بود اخلاقای بد وخوبش چی بود 

مثلا ادم باید وقتی ازدواج کرد بگه که طرف اینکارارو کرد تونکن من خوشم نمیاد اخلاقم اینجوریه و...یا نقظه ضعف میاد دستش بیشتر انجام میده؟؟؟ 

اصلا باید عین یه دوست همه حرفارو راحت باهاش زد یا پیچوندش؟

خیلی مختصر بدونه بسه بنظرم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

مردها حساس هستند نمیتونن بشنون خاطرات گذشتتو 

فقط اگر پرسید صادقانه علت طلاقت بگو 

هر گز نگو اون این جور بود تو نباش در موضع مقایسه نگذارش 

اما خواسته هات بگو  

انتظاراتت بگو 

ببین اول مطمعن شو طرف همونی که میخوای 

اول همسر آدم بایدرفیقت باش بعد همسرت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظر شخصیم :

اکثر آدما دنبال نقطه ضعف که وقتی جایی به تنگنا رسیدن ازش برعلیه شخص استفاده کنن...

هیچکس دوست آدم نیس.

به صورت مختصر و مفید...مثلاً خیانت...یا اعتیاد...یا ...

منم دارم طلاق می گیرم....فکر کنم اگه نفر دومی وارد زندگیم بشه اصلاً اعتماد نکنم بهش.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
نظر شخصیم : اکثر آدما دنبال نقطه ضعف که وقتی جایی به تنگنا رسیدن ازش برعلیه شخص استفاده کنن... هیچ ...

منم اوایل اینطور میگفتم الانم بیشتر وقتا افسوس میخورم واین فکرارو میکنم اما یطرف دیگمم میگه هه میخوای کل فامیل بهت بخندن بگن دختر فلانی یدونه نتونست ازدواج موفق داشته باشه با اونهمه تلاش خانوادش وخودش...فلانی اومد اخرسر بدبختش کرد ورفت...

منم اوایل اینطور میگفتم الانم بیشتر وقتا افسوس میخورم واین فکرارو میکنم اما یطرف دیگمم میگه هه میخوا ...

برا منکه فامیل و همکار و....همشون در تعجب هستن.

چون یکبار هم نه زنگ زد و نه دنبالم اومد و نه معذرت خواست...

فرصت دوباره به زندگیمون نداد.

برام سخته....گاهی اشک میریزم و دلم ...

ولی به خودم قول دادم اگه دوباره ازدواج کردم ساده نباشم....

ولی برای ما که ساده هستیم خیلی سخته که با سیاست رفتار کنیم و صحبت و....

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران