2821
2789
عنوان

اهدای تخمک

1634 بازدید | 20 پست

اینجا تاحالا کسی تخمک اهدا کرده؟ آمپولا و داروهایی که میزنن خطرناک نیست؟ هورمونایی که وارد بدن میکنن موهای زائدو زیاد نمیکنه؟ توروخدا کسی انجام داده یکم اطلاعات بده من میخوام انجام بدم اما میترسم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگ ب مولش احتیاج داری لنجام بده و ب فکر بقیه اش نباش سرطان ک نمیگیری با ی دفعه هم موی زاید در نمیاری

تو بیمارستان بودم دکتر اونجا بهم پیشنهاد داد راستش بخاطر پولش میخوام اینکارو کنم

شرایط خاصی داره اهدا کردن؟

اگر متاهلی اجازه ی همسر میخواد بعضی جاها میگن باید حتما یه فرزند سالمم داشته باشی اما اینجایی که به من پیشنهاد دادن اینو نخواستن من تو نامزدی جدا شدم بچه و همسر ندارم

نمیدونم من وقتی دارو مصرف میکنم اگه تخمک آزاد نشه کیست میشه ولی شما چون میری برای عمل تخمک کشی دیگه ...

مرسی عزیزم تو گوگل خیلی چیزای عجیبی نوشته بود ترسیدم

اگر متاهلی اجازه ی همسر میخواد بعضی جاها میگن باید حتما یه فرزند سالمم داشته باشی اما اینجایی که به ...

به دردسرش نمیارزه خواهر انقد اذیت میشی خدتنکنه اگه هایپربشی پدر ادم درمیاد تا۲هفته میتونی راه بهتری پول دربیاری پول۲ماه حقوق کارگرم بهت نمیدن