2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میکشم پس....😐😐😐😐😐واقعا که، این چه طرز فکریه

منم و خیلیا رو دیدم که خیلی بد رفتار میکنن یا توی خیابون جوری به آدم نگاه میکنن که آزار دهنده هست اصلا متوجه نمیشم چرا رفتارشون این طوریه

خراب نیست ولی با دید خوبی به اونا نگاه نمیشه واقعیت جامعه رو گفتم

به نظر من مشکل از جامعست نه خانومی که سیگار میکشه وگرنه توی کشور های دیگه همین ترکیه که جای دور هم نریم زن و مرد سیگار میکشن و نگاه جنسیت زده ای ندارن

به نظر من مشکل از جامعست نه خانومی که سیگار میکشه وگرنه توی کشور های دیگه همین ترکیه که جای دور هم ن ...

اینجا فرق داره گلم

ببین هیچکس در مورد پسری که سیگار میکشه هیچ حرف منفی زده نمیشه 

ولی زوم هستن رو ما دخترا 

همون بهتر آدم اگه میکشه یواشکی تو خونه بکشه حالا سه ساعت بخوای بشون توضیح بدی چیزی که خدا منع نکرده شما چرا منع میکنی پیر میشی تا متوجه بشن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
به نظر من مشکل از جامعست نه خانومی که سیگار میکشه وگرنه توی کشور های دیگه همین ترکیه که جای دور هم ن ...

اره دیگه 

هرجامعه یه چیز رو به عنوان فرهنگ و عرف پذیرفته و ادمای اون جامعه تبعیت میکنن

وگرنه کار اشتباه زن و مرد نداره

ببین تو عرف کشور ما مثلا اقایی میره خیانت میکنه بعد اطرافیان انگشت اتهام میگیرن سمت خانم ،میگن کوتاهی از خودت بوده.

دیگع تا اخرش رو خودت بخون

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد