2789
عنوان

دلم گرفته خدا

98 بازدید | 7 پست
شرایط سختی رو دارم میگذرونم...تو رو خدا ۵تاصلوات برام بفرستین شاید نفس یکیتون حق باشه و منم آروم شم...لطفا
دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
اینجا داره اذان پخش میشه ... به حق فاطمه زهرا مشکلت حل شه و مشکل همه انسانهای کره زمین
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوگلی عزیز برای همسر منم موقعیت سختی پیش اومده ک خیلی بخاطرش تحت فشاره و منم پا ب پاش اصلا حال و روز خوبی ندارم برای منم دعا کنین
❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
بچها شاید باورتون نشه ولی چند دقیقه بعد از زدن این تاپیک حالم خیلی بهتر شد..مشکلم هنوز هست ولی دلم آروم شد..امشب برا همتون از ته دلم دعا میکنم.. واقعا ممنونم ک صلوات فرستادین و برام دعا کردین.. بدون اینکه دیده باشمتون یا بشناسمتون خیلی دوستون دارم.. خدایا شکرت
دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

سوگلي جان نميدونم  پيامم بدستت ميرسه يا نه؟ منم شرايط بدي دارم در مورد معتادي همسرم خواهش ميكنم جوابم بده   همسرت ترك كرد؟؟ موفق شدي؟؟ چطوركمكش كردي؟؟؟ تو رو قران جوابم بده روزاي بدي رو دارم ميبينم    بهش شك دارم خيلي  ولي نميدونم چطور بهش بگم