2777
2789
عنوان

ای وی اف و لکه بینی و غم

| مشاهده متن کامل بحث + 11916 بازدید | 133 پست
اره تا دلت بخواد یه سره داشتم ماهیم که باردارشدم از روز ۲۰ پری لکه های کمرنگ میدیدم و فک میکردم بارد ...

عزیزم خب خداروشکر که الان خوبی و نینی چسبیده محکم به دلت 

الاهی همگی بارداری خوب و راحتی داشته باشیم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم خب خداروشکر که الان خوبی و نینی چسبیده محکم به دلت  الاهی همگی بارداری خوب و راحتی داشته ...

الهی آمین

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم شیرازم میخوام ای وی اف انجام بدم میشه بگی کدوم مرکز انجام دادی؟؟

عزیزم من مریض دکتر صیادی بودم 

و کلینیک ثمر انتقال دادم 

از سه نفری شماره همو داشتیم منو و یه نفر دیگه مثبت شدیم اون یکی هم تعیین جنسیت بود و منفی شد

خدیا شکرت
عزیزم من مریض دکتر صیادی بودم  و کلینیک ثمر انتقال دادم  از سه نفری شماره همو داشتیم منو ...

اها ممنون. ک جواب دادی

هزینه ها چطور شد

من میخوام مادر و. کودک انجام بدم با دکتر عمویی...بنظرت دکتر عمویی خوبه یا برم کلینیک دکتر رستمی دکتر ممدی برام انجام بده؟؟

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
اها ممنون. ک جواب دادی هزینه ها چطور شد من میخوام مادر و. کودک انجام بدم با دکتر عمویی...بنظرت دکت ...

نمیشناسم بقیه رو 

ولی صیادی رو چون شنیده بودم رفتم 

ببین من بیمه نداشتم 

۲۰ تومن روز پانکچر واسه تخمک کشی و اسپرم دادیم 

آرمایش و دارو و ویزیت روی هم ۷ تمن شد 

خدیا شکرت
نمیشناسم بقیه رو  ولی صیادی رو چون شنیده بودم رفتم  ببین من بیمه نداشتم  ۲۰ تومن ر ...

یه سوال دیگه هم بپرسم ببخشید خسته ات میکنم

چندتا تخمک کشیدن ازت و چندتا جنین واست تشکیل شد

اگه بیمه نداری عزیزم برو بیمه دی و با ۴ میلیون یکساله بیمه فول کن من نرفتم ولی بهتر بود میرفتم  ...

بیمه دی ادرسشو میدی؟؟

بیمه فول کنم دیگه هر کلینیکی بخوام برم ای وی اف کنم هزینه هام کمتر میشه؟؟

یه سوال دیگه هم بپرسم ببخشید خسته ات میکنم چندتا تخمک کشیدن ازت و چندتا جنین واست تشکیل شد

عزیزم من تو سونو بالای ۴۰ تا فولیکول داشتم ولی انقدر خسته بودم که حواسم نبود بعد از دکتر باید برم پیش دستیار واسم باز دارو نویسه 

و روز بعد که رفتم متوجه شدم تا بعضیهاش رشد نکردن 

ولی خب ۱۵ تا داشتم که شد ۸ تا جنین Aو B

خدیا شکرت
عزیزم من تو سونو بالای ۴۰ تا فولیکول داشتم ولی انقدر خسته بودم که حواسم نبود بعد از دکتر باید برم پی ...

ممنونم ک وقت میذاری جوابمو میدی ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

میتونم بهت درخواست دوستی بدم بعضی موقع ها سوالامو ازت بپرسم؟؟

عزیزم اگه قصد داری بری از الان پیاده. وی رو بذار جزء برنامت 

روزی یک ساعت یا بیشتر 

سیاهدونه و عسل و بادام شیرین هر روز بخور 

هم خودت هم شوهرت 

چون بعد که بری واسه تخمک کشی و اذیت میشی میگی کاش بیشتر رعایت کرده بودم تخمک بیشتری داشتم 

خیلی از خانوما تعداد تخمک کم دارن و مجبورن دوبار انجام بدن 

به همین خاطر از الان اینا رو رعایت کن 

یه خانم که دفعه اول ۱ بود دفعه بعد ۸ تا جنین و همه گرید A بودن و میشناختم بهم گفت 

خدیا شکرت
عزیزم من تو سونو بالای ۴۰ تا فولیکول داشتم ولی انقدر خسته بودم که حواسم نبود بعد از دکتر باید برم پی ...

دوست عزیز.میگم منم ۴ خرداد انتقال دادم.چهارشنبه ک میشد روز ۱۳ انتقالم بتام ۸۴۰ بود.بنظرت امکان داره دوقلو باشه؟

دوتا جنین انتقال دادم