ان شاءالله که اینطور باشه آخه من دل دردم هستم انقباضات شکمی دارم
دلباس درد هم داشتم دیگه فک میکردم پریود دارم میشم یادمه روز ۱۵ که رفتم برای آزمایش اینقدر ناامید بودم بعد آزمایش اومدم خونه تخت گرفتم خوابیدم بی هیچ استرسی فکر میکردم منفی هست درصورتی که دفعات قبلش میشستم تو آزمایشگاه تا جواب حاضر شه بعد بیدار شدم و رفتم دیدم جواب مثبت و عددش ۲۵۵۰ بود
نا امید نباش و به لکه ها توجه نکن .منم اونطوری بودم فک میکردم باردار میستم ولی باردار بودم
خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
قربونت عزیزم اره دیگه توجه نمیکنم .از صبح که بیبی چکم مثبت شد خیالم آروم شد دعا کن برا ...
ان اشالله خدا برات تو دلیتو حفظ کن سوره حجرات و یاسین بخون .کار سنگین نکن پله بالاوپایین نرو و بیشتر استراحت کن .تا تکلیفت دقیق مشخص شه.شیاف بزنی لکه قطع میشه البته دکتر باید بده
خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
مممنونم عزیزم ان شاءالله نه همش استراحت میکنم یاسین و حشر، زیارت عاشورا.صلوات هرروز میخونم&nb ...
قربونت من هفت هفته و ۶روزمه
اره تا دلت بخواد یه سره داشتم ماهیم که باردارشدم از روز ۲۰ پری لکه های کمرنگ میدیدم و فک میکردم باردار نیستم گفتم مث هرماه باز لکه بینی دارم دیگه باز با خودم بزار یه بی بی بزنم منفی شه خیال خودمو راحت کنم ۳ روز مونده بود تا موعدم زدم و در کمال تعجب هاله انداخت.دیگه استراحت کردم و گاهیم کمی خوتریزی خفیف داشتم دکتر سونو نوشت و خیالش راحت شد بارداری داخل رحمیه بهم شیاف داد