2777
2789
عنوان

باید کادو بدم؟

441 بازدید | 21 پست

من داداشم و خانمش دارن مهاجرت میکنه به یه کشور دیگه بعد اول خانمش میره بعد از یه مدت خود داداشم میره...

حالا من میخوام یه مهمونی خوب بگیرم خانواده خودمو و عروسمون دعوت کنم ...

حالا کادو هم باید بدم؟ یا نیازی نیست؟

اگه اره که چی باید بدم؟

حس میکنم کادو ندم بده... یه چیز مثل تو راهی دادن.... خونه سکه پارسیان دارم یه گرمی...ولی همسرم فکر نکنم راضی بشه بدم

خیلی دستم باز نیست... 

سبزی خشک و میوه خشک بده تو بسته های شیک

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس یا شال و روسری 

بدلیجات  

البته اضاف کنم من نیازی نمیکنم شما کادو بدین همین که مهمونی گرفتین خودش کار بزرگیه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

نیازی به کادو نیست اونا اگه خودشون گودبای پارتی میگرفتن اره باید کادو میدادی ولی الان تو مهمونی گرفتی براشون نیازی به کادو نیست بازم هرجور صلاح میدونی

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

مامانش اونا رو میده خیلی هم نمیتونه بار ببره

سکه و پول زشته به نظرم یه تیکه لباس بخر

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

چرا باید به کسی که داره همه چی رو ول میکنه و میره یه کشور دیگه زندگی کنه کادو داد؟ 

هدیه رو روز تولد ، سالگرد ازدواج ، ولنتاین ، چشم روشنی نوزاد ، خرید منزل ، جشن ازدواج و پاتختی میدن‌ ‌ . هدیه بمناسبت مهاجرت رو اولین بار بود میشنیدم🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
وسیله چیز نمیتونه ببره مامانم از مامان عروسمون پرسید شما چی میدید گفت چیزی که نمیتونه ببره پول میدم ...

نمی‌دونم دیگه به من پول بدن سرراهی بهم بر میخوره

مامانش اونا رو میده خیلی هم نمیتونه بار ببره

یه چیزی در حد یادگاری هم میتونی بدی…مثل کتاب حافظ یا یه عکسشون یا دست جمعیتون رو براشون یه چاپ قشنگ کنی یا چیزی تو این مایه ها