2821
2789
عنوان

نیم ست نقره

276 بازدید | 19 پست

سلام خانما.

نظرتون در مورد نیم ست های نقره که سنگ یاقوت یا زمرد دارن چیه؟ خز شده ؟ 

محدوده قیمتش الان چنده؟   من سالهای علاقه دارم بخرم. اما به سوم نمی‌خورد. الان سی رو رد کردم فکر میکنم مناسبم باشه.

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دارم از ۶/۷سال پیش نگین سبز هنوزم شیکس

چندبار دادی جلا بزنن برات؟ مات نمیشه؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اخ نگفته اصن😁فقط انگشترشو دادم یدفع

پس بخرم؟؟  یکبار به نیت خرید رفتم و برگشتم. اما خیلی دلم میخواد

پس بخرم؟؟  یکبار به نیت خرید رفتم و برگشتم. اما خیلی دلم میخواد

سلام عزیزم خوبی منو یادته باهم حرف میزدیم من دیروز انتقال دادم به امید خدا میشه بگی روزی که انتقال دادی چی علائم اینا داشتی تا مثبت بشی 

سلام عزیزم خوبی منو یادته باهم حرف میزدیم من دیروز انتقال دادم به امید خدا میشه بگی روزی که انتقال د ...

سلام عزیزم. بله یادمه. سلامتی. 

من هیچ علائمی نداشتم. روز ده یازده لک لانه گزینی دیدم فقط. 

روز ۱۶ بتا دادم. و دو روز بعد باز تکرار کردم تا مطمعن بشم. 

تا پنج روز حموم نرفتم. و خیلی استراحت داشتم و هر چند ساعت داخل خونه آرووم راه میرفتم.. روز پنجم ی دوش پنج دقیقه ای گرفتم.  سعی کن ذهنت رو آروم کنی

سلام عزیزم. بله یادمه. سلامتی.  من هیچ علائمی نداشتم. روز ده یازده لک لانه گزینی دیدم فقط.&nbs ...

عریزم ممنون که جواب دادی قربونت برم سلامت باشی والا منم یکم دنبال علائم بودم استراحت میکنم ولی بعضی وقتا میشینم یا راه میرم میترسم از روز ازمتیش منفی بشه دعا کن برام گلم خدا گل پسرت برات نگه داره 

عریزم ممنون که جواب دادی قربونت برم سلامت باشی والا منم یکم دنبال علائم بودم استراحت میکنم ولی بعضی ...

هرچی خیره برات پیش بیاد. 

نمیدونم چقدر تاثیر داشت.. نشاسته ریختم تو آب خوردم. آب نارگیل الکترولیت قویه می‌خوردم. چیزای نفاخ نخور. سردیجات بخور... انقدر مرغ خورده بودم حالم بد میشد از خوردنش. 

از هممممه مهم تر توکل کن آرووم باش. این دو هفته رو بی‌خیالی طی کن..  

هرچی خیره برات پیش بیاد.  نمیدونم چقدر تاثیر داشت.. نشاسته ریختم تو آب خوردم. آب نارگیل الکترو ...

ااتفاقا ی جور نا امیدی دارم که استرس ندارم میگم نمیشه یکم یبوست بودم ترسیدم نشاسته بخورم امروز خوب شدم نمیدونم وقتش گذشته یا از الان هم میشه خورد یا نه دیروز همه اونایی که انتقال داشتن از استرس میلرزیدن من عین خیالم نبود آره قسمت خدا هر چی باشه همونه