2777
2789
عنوان

میخام موهامو بزنم تجربه دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 21 پست
دقیقا بالای باسن موهامم مشکیه رنگ هم شنی ماسه ای بود واقعا راضی بودم همه هم تعریف میکردن

چقد خوب الان موهات بلنده ؟ 

چ‌ مدلی زده بودی عکسی داره از مدل موهات؟

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
أره. موي بلند ي حس خانوم بودن خوبي ب أدم ميده. برا من كه تازه بعد سالها موهام تا بنو سو.تين بلند شده ...

من باز از بس بلند بوده خسته شدم 

خیلی وقته تو فکرشم ک اینکارو کنم 

ولی باز پشیمون میشدم این سری خیلی مصمم 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باز از بس بلند بوده خسته شدم  خیلی وقته تو فکرشم ک اینکارو کنم  ولی باز پشیمون میشدم ...

ديگه تصميميه كه ممكنه ٥،٦ سال تاوان داشته باسه.... فكؤاتو كن بعد برو أرايشگاه. موهاتم ميتوني بفروسي در ضمن... 

ولي خيلي سبك ميشي

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ديگه تصميميه كه ممكنه ٥،٦ سال تاوان داشته باسه.... فكؤاتو كن بعد برو أرايشگاه. موهاتم ميتوني بفروسي ...

خیلی ممنون از راهنماییت 🤍 

دوست ندارم تو دلم بمونه بازم ممنون ازت 

2803
چ خوب بهت میومد ؟ ب نظرم برای تنوع عالیه 

آره همه بهم میگفتن چقدر تغییر کردی چه بهت میاد..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
آره همه بهم میگفتن چقدر تغییر کردی چه بهت میاد..

عه خوبه فرم صورتتون چجوری بود؟

عه خوبه فرم صورتتون چجوری بود؟

من صورتم کشیده و استخوانیه..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...