2777
2789
عنوان

ویروس جدید

2018 بازدید | 19 پست

سلام دختر ۲۴ ماهم از دیشب تب داره دیشب با دماسنج دمای بدنش ۳۷.۲ بود ولی امشب ۳۷.۹ شد که با پروفن و استامینوفن کنترل میکنم بدبختی علایم دیگه ندارن کسی تجربه این چنینی داره 

چون ی بار تشنج با تب کرد خیلی از تب میترسم البته تا ۲ روز بهش دیازپام هم میدم

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ٤روزه تب ميكنه ٤سالشه دارو ام نميخوره اصلا فقط شياف ميزارم براش دو روزه سرفه ام ميكنه🙁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

دخترتون چند سالگی تشنج داشته؟؟؟ دختر منم ۳ سال و نیمش بود تشنج با تب کرد خیلی نگرانم ... چجوری بهش دیازپام میدی؟؟ چه دوزی؟؟

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
دخترتون چند سالگی تشنج داشته؟؟؟ دختر منم ۳ سال و نیمش بود تشنج با تب کرد خیلی نگرانم ... چجوری بهش د ...

۱۳ ماهگی بخاطر کرونا ی دفعه تب بالا رفت 

دکتر گفت ۴۸ ساعت اول تب هر ۸ ساعت ی دیازپام ۲ 

الان بخاطر تبش اصلا نمی‌خوابم دیشب ی ساعت خوابیدم 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

خودم می‌دونم باید ببرم دکتر جمعه فقط عمومی هست که اونم بدرد نمیخوره  جالب این فقط تب داره  ...

عزیزم وقتی فقط تب تنها میکنن تا چهار روز ویروسه فقط باید تبش  رو بیاری پایین دکتر هم ببری فقط تب بر میده .اگه بیشتر از چهار روز شه احتمال داره عفونت داشته باشه 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
۱۳ ماهگی بخاطر کرونا ی دفعه تب بالا رفت  دکتر گفت ۴۸ ساعت اول تب هر ۸ ساعت ی دیازپام ۲  ...

چجوری بود علایمش؟؟؟ نوار مغز هم گرفتی؟؟؟ تا چند سالگی باید دیازپام بدیم ؟؟ من اون موقع انقدر داغون و آشفته بودم اصلا یادم نبود بپرسم از دکترش

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔