2777
2789

من خواب مادرشوهرمو دیدم 

یه بارم خواب دیدم همسایمون رو کاغذ تاید یه شماره نوشته بهم گفت حتما زنگ بزن به این شماره من اون شماره رو حفظ سدم هی تکرار میکردم بعد ها که ازدواج‌کردم‌ دیدم شماره خونه مادرشوهرم ایناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب همسرمو دیدم که تو مینی بوس کنار هم نشستیم که تو اون ماشین خواهرم بود خواهرم از ماشین پیاده شد گفتم کرایه نده اسم شوهرمو گفتم گفتم کرایه رو میده بعد چن وقت وقتی اومدن خواستگاری دیدم اسمش همونه که دیدم

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.
چند سال بعد خوابت اومدن خواستگاری؟ این صحنه رو تو واقعیت هم تجربه کردی؟

شاید یه ماه بعد اومدن خواستگاری

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.
چند سال بعد خوابت اومدن خواستگاری؟ این صحنه رو تو واقعیت هم تجربه کردی؟

نهه این صحنه یادم نیست تو بیداری اتفاق بیفته ولی هم اسمشو گفتم وهم قیافش همون بود که دیده بودم

حالا خانوما با این خوابی که من دیدم یا بقیه خانومها ازدواج قسمته یا انتخابه من برای خودم میگم قسمت بود چون شرایط جوری جور شد که همسرم سر راهم قرار بگیره نمیشه اینجا گفت