2777
عنوان

خیلی ناراحتم

192 بازدید | 16 پست

همسرم یک دوست داره که خانوادگی رفت و امد و چهار پنج ماهی هست شروع کردیم من از یه حرکت خانمه خوشم نمیاد و از روز اول دیدم جا خوردم و واقعا تو کتم نمیره با اینجور ادم ها رفت و امد کنم هم خیلی ولخرجن هم خیلی بی بند و بار مثلا خانمه بچه شو شیر میده من تاحالا ندیدم کسی سینش و بندازه بیرون جلو همه و اصلا براش مهم نباشه .بخدا من هر دفعه موهای تنم سیخ میشه. دفعه اول گفتم همسرم گفت فرض کن رفتیم ترکیه اونجا چکار میکنی دفعه بعدی دیگه بخدا من خجالت میکشم جلوی چندتا مرد کلا میندازه بیرون  بعد شیر میداد.برگشتنی هم تو ماشین از سینه و باسنش دآشت برای همسر من تعریف میکرد ! میگفت موقع دانشجویی سینه هام خیلی بزرگ بود باسنم برجسته بود همه عاشقم میشدن و ازین حرفا اصلا بد نمیدونه من خیلی جا خوردم .اصلا نرمال نیست این رفتارا برای زنی که دوتا بچه داره  . من هم با همسرم بحثم شد و گفتم دیگه دوست ندارم با اینها رفت و امد کنیم . کلا ناراحتم چون همسر من جدیدا خیلی عوض شده قبلا همه چی و بمن میگفت الان همه کارهاشو انجام‌میده بعد میگه .منم گفتم واقعا اینطوری نمیتونم زندگی کنم باهات بچه دنیا بیاد میدم از هم جدا بشیم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق داری من جلوی بابامم روم نمیشد بچمو شیر بدم یا نهایت یچیز میگرفتم جلوی سینم که چیزی مشخص نباشه.ولی جدا از این حرفا خییییلی مراقب شوهرت باش که جذب اون خانوم نشه چون گویا داره این اتفاق میفته!

حق داری من جلوی بابامم روم نمیشد بچمو شیر بدم یا نهایت یچیز میگرفتم جلوی سینم که چیزی مشخص نباشه.ولی ...

منم همینو پی بردم چون هرچی خانمه میگه شوهر من بدلش میشینه مثلا داشتیم برمیگشتیم از باغ شوهره من شلوارک داشت عوض نکرد من گفتم عوض کن زشته تو راه شاید کاری پیش بیاد بخوای پیاده بشی بعد به خانمه گفت زشته اون گفت نه .دیگه عوض نکرد حرفه منو اصلا گوش نمیده دیگه . حتی تو این مسائل کوچیک . خانمه سیگار میکشه داشتن شوهر منم سیگاری میکردن که دفعه قبل جلوشو گرفتم تازه داشت میگفت گل بزن خیلی خوبه میری تو فضا و ازین حرفا .زن و شوهر داشتن از گل تعریف میکردن بعد من گفتم الان شما تعریف مبکنین یک لچه ای اینجا باشه گول میخوره واقعا شاید معتاد بشه درست نیست تعریف کنین . دیگه ساکت شدن 

حس ششمت چی میگه؟ بنظرت رابطه ای هست بینشون؟   اگه آره  کلا رفت و آمد رو کنسل کن

نه رابطه که مطمئنم نیست ولی ازین بی بند و باری ها واقعا بدم میاد بهش میگم اینا انقدر ولخرجن خانمه اصلا بفکر جیب شوهرش نیست با این بریز و بپاش هر دفعه تعطیلات باغ آنچنانی برای دوسه شب شبی ۴ ۵ میلیون فقط کرایش  بخدا من تو کتم نمیره با اینکه دفعه دومه میریم دیگه جلوشو گرفتم ولی اونا نه ماشین دارن نه خونه نه شغل درست   حسابی ازین خرجا میکنن و اصلا انگار نه انگار از وقتی با این آدما دوست شده شوهر منم خیلی ولخرج شده من میگم هرچیزی حدی داره . باید باکسی بگردی که یک چیز مثبت ازش یاد بگیری اینا جز ولخرجی و بی بند و باری و بی حیایی من چیزی ندیدم و اصلا حس خوبی ندارم . گفتم من دیگه نمیام هر دفعه میگفتم نمیام ولی وقتی باغ اجاره میکنن پولشو زودتر میدن دیگه نمیشد نرم . کلی از الان گفتم که دیگه بدونه گفتم دورشونو خط بکش خواستی با شوهرش رابطه کاری داشته باش ولی خانوادگی دیگه رابطه نداریم . 

اینا دیگه اسمش راحتی نیس بی حیاییه واقعا ادم باید حد نگه داره 

اصلا انگار دستشو در اورده اونجوری راحت میگیره . ما مغازه داریم یکبار اومده بود اونجا جلوی مشتری ها هم همینجوری شیر میداد واقعا نمیفهمم چرا اینجوریه .مگه اندام خصوصی نیست؟!!منکه خانمم یکجوری میشم چشمم میفته .مردا مگه میشه عادی باشه؟

واکنش اون چی بود؟

واکنش کی همسرم؟ به خانمه که هیچی نگفتیم 

میدونی چند تا مسئله بود که ناراحت بودم یکیش این بود یکی اینکه تو باغ خانمه دامنشو داده بود بالای رون هاش نشسته بود همه جاش دیده میشد همسر منم داشت قشنگ نگاش میکرد من‌خیلی ناراحت شدم اونجا نگفتم امروز گفتم همسرم جاخورد گفت بخدا من اصلا نگا نکردم داری تهمت میزنی میگه من اگه بخوام میرم زن صیغه میکنم چرا زنه دوستم و نگاه کنم . .پس با کی دوست باشیم  .منم گفتم نه با کسی که ازش یه چیزی یاد بگیریم یکم از ما سطحشون بالاتر باشه .