2777
2789
عنوان

خانواده خوب

410 بازدید | 8 پست

بعضی وقتا به خانواده های خوب بقیه حسرت میخورم ک چجور پدر مادراشون نازشون میکشن و قشنگ با بچهاشون حرف میزنن ک باباهاشون ب روشون میخنده 

تا حالا همچین حسی رو تجربه کردید 

یا داخل خانواده نچندان خوب بزرگ شدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نیس همچین چیزی حسرتش رو نخور

ولی با چشم خودم دیدم 

داخل خانواده ک چجور داییم با بچهاش قشنگ حرف میزنه باهاش با احترام برخورد میکنه 

ولی تا ب امروز هیچ بابام ی بار با احترام باهامون رفتار نکرد همش توهین

کلا پدر مادر نداشتم ۲ سالم بود جداشدن و رفتن پی زندگی خودشون منم باخانواده پدریم بودم نمیدونم داش ...

میدونی حتا اگه پدر مادر داشتی هم باز معنی خانواده رو نمیفهمیدی 

من ک پدر مادر دارم ولی ی بار نفهمیدم خانواده خوب چجوریه 

کلا پدر مادر نداشتم ۲ سالم بود جداشدن و رفتن پی زندگی خودشون منم باخانواده پدریم بودم نمیدونم داش ...

اگه ادم یه چیزی رو نداشته باشه زیاد حسرت نمیخوره چون تا حالا تجروبش نکرده. اما اگه یه چیزی رو داشته باشه و خوب نباشه یا از دستش بده خیلی حسرت میخوره.من تا ۵ سالگی خوتوادم خیلی با هم خوب بودن و ارا مش داشتم اما بعدش نداشتم دیگه و خب بخاطر همین تو  خیلی حالم بد شده بود که از دستش دادم حتی بعد ها با خودم گفتم ای کاش تو ۵ سالگی میمردم.😖