2821
2789
عنوان

خرید ملک

189 بازدید | 12 پست

خانومها کسی میدونه برای جلوگیری از فروش ملک به چندنفر باید چیکار کنیم؟

یکی از اشنایان میخواد یه خونه ای رو بگیره و میترسه که نکنه فروشنده به افراد دیگه ای فروخته باشه..بصورت قولنامه و مبایع نامه

بسیاری از مشکلات دنیا حل می شد اگر رو در روی همدیگر حرف می زدیم نه پشت سر هم

ببره چند تیکه اثباب بزاره ی جور باشه بقیه هم ببینن به همه اهالی اون کوچه هم  خانومشو بفرسته خاله زنک بازی بگه همسایتون قراره بشیم و‌فلان

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استعلام بگیره.....ریسکه دیگه........نمیتونه با سند رسمی بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

مگه قولنامه الکترونیکی نمیدن بهتون ؟؟؟

قولنامه الکترونیکی رو نمیشه برای چندنفر انجام بده؟فروشنده ای که کلاهبردار باشه

باید استعلام بگیره

استعلام مگه برای سند نیست؟قولنامه رو که نمیشه استعلام گرفت.میشه؟

قولنامه الکترونیکی رو نمیشه برای چندنفر انجام بده؟فروشنده ای که کلاهبردار باشه

نه بابا نمیشه اگه قبلا برای کسی صادر شده باشه دیکه برای شما که صادر نمیشه هولوگرام داره و چند صفحه ای هست 

نه بابا نمیشه اگه قبلا برای کسی صادر شده باشه دیکه برای شما که صادر نمیشه هولوگرام داره و چند صفحه ا ...

اهاان..مرسی عزیزم😍

قولنامه با کد رهگیری برای همینه عزیزم  اگه به کسی دیگه فروخته باشه ثبت سیستم سامانه املاک میشه ...

خیلی ممنون عزیزم

2823
2791
2779
2792