بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب پس هیچی چطوری گفته؟ یعنی سر چه موضوعی بوده اون چطوری بوده؟؟
ببیند بعد کلاس منتظر دوستاش بود من رفتم فامیلشون را که گفتم با لبخند اومد سمتم بعد بهشون گفتم از علاقم و گفتم اجازه آشنایی بیشتر را میدید بدون مقدمه و... ایشون هم یه لحظه رنگشون پرید و گفت نه متاسفانه و.قضایا بعد از آن
اگ بهت هیچ توجهی نشون نمیده و نگاهت نمیکنه یعنی جدی گفته. کسی ک واقعا از کسی خوشش بیاد نمیتونه بهش ...
بعد از اون قضیه من یجورایی کلاس هام رو عوض کردم هفته بعدش اونا رفته بودن سر همون کلاسی که من عوض کرده بودم یا وقتی منو میبینه فرار می کنه یا اظطراب داره و... یا یک روز وقتی وارد کلاس شدم از پیش دوستاش بلند شد و رفت یه جایی نشست که دید داشته باشه به من و چند باری دیدم داره نگاه میکنه یا همون کلاس که تموم شد با دوستاشون وایساده بودن دم در و به محض اینکه ما اومدیم بیرون آنها هم آمدن بیرون یا رفیقش همینجوری سرکلاس منو نگاه میکنه و... قضیه طولانی داره که واقعا از حوصله من و شما خارجه