2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگر با قاطعیت گفته یعنی ناز نکرده مثلا 

اگر با قاطعیت گفته باشه نه یعنی نه اقا ناز نکرده جدی جدیه

اگر بگه نه یعنی جای کار داره 

باور کنید راحته خیلی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
فارسی چی میشه 😁😁🤣

اسکیرین از چت 😂 عکس چت را بگذارید اینجا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چت نبوده حضوری بوده 

خب پس هیچی چطوری گفته؟ یعنی سر چه موضوعی بوده اون چطوری بوده؟؟ 

خب پس هیچی چطوری گفته؟ یعنی سر چه موضوعی بوده اون چطوری بوده؟؟ 

ببیند بعد کلاس منتظر دوستاش بود من رفتم فامیلشون را که گفتم با لبخند اومد سمتم بعد بهشون گفتم از علاقم و گفتم اجازه آشنایی بیشتر را میدید بدون مقدمه و... ایشون هم یه لحظه رنگشون پرید و گفت نه متاسفانه  و.قضایا بعد از آن 

آخه بعد از اون دیگه بهشون چیزی نگفتم 

اگ بهت هیچ توجهی نشون نمیده و نگاهت نمیکنه یعنی جدی گفته.

کسی ک واقعا از کسی خوشش بیاد نمیتونه بهش کاملا بی توجه باشه.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
ببیند بعد کلاس منتظر دوستاش بود من رفتم فامیلشون را که گفتم با لبخند اومد سمتم بعد بهشون گفتم از علا ...

خب اخه هر کسی یهو نمیره سر اصل مطلب که اخه

و باید بگم که زیاد سمتس نرید چون از شما انتظار نداشته و وقتی گفته نه یعنی هیچوقت متاسفانه اینجوری که شما گفتید کامل میشه نه 

اگ بهت هیچ توجهی نشون نمیده و نگاهت نمیکنه یعنی جدی گفته. کسی ک واقعا از کسی خوشش بیاد نمیتونه بهش ...

بعد از اون قضیه من یجورایی کلاس هام رو عوض کردم هفته بعدش اونا رفته بودن سر همون کلاسی که من عوض کرده بودم یا وقتی منو میبینه فرار می کنه یا اظطراب داره و... یا یک روز وقتی وارد کلاس شدم از پیش دوستاش بلند شد و رفت یه جایی نشست که دید داشته باشه به من و چند باری دیدم داره نگاه می‌کنه یا همون کلاس که تموم شد با دوستاشون وایساده بودن دم در و به محض اینکه ما اومدیم بیرون آنها هم آمدن بیرون یا رفیقش همینجوری سرکلاس منو نگاه می‌کنه و... قضیه طولانی داره که واقعا از حوصله من و شما خارجه 

بعد از اون قضیه من یجورایی کلاس هام رو عوض کردم هفته بعدش اونا رفته بودن سر همون کلاسی که من عوض کرد ...

کسی ک ب هر طریقی بازی درمیاره،بنظر من مناسب رابطه عاطفی نیس.

ایشونم داره بازی در میاره.

اگه صادقانه جلو میرفت بنظرم خیلی قشنگتر بود.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن