2777
2789
عنوان

سفره صلوات

90 بازدید | 4 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

به نام تو خدایا،خدایا خودت هدایتمون کن.

✨(هرچقدر شرکت می کنید اعلام کنید عزیزانم)✨

با هر صلوات به همه ی عالم رحمت می رسه.پس شان صلوات رو دست کم نگیریم،هروقدر به شان صلوات ایمان بیاریم،بیشتر ازاین گنجینه گره هامون باز میشه.در فواید صلوات بسیار گفته ها هست.

دوستانم سفره صلوات گرفتم به نذر اینکه گره ی کارم باز بشه و خیر و خوشی برام پیش بیاد.به نیت نجاتم از هر شر و عاملی که همه مخلوق خداییم و خداوند بهترین حافظ و رحم کننده ترین رحم کنندگانه،خدایا ما که از حکمتهات نمی دونیم تو خودت هدایتگر ما باش و حال ما رو به بهترین حال بدل کن،خدایا ما رو از غضبت در امان بدار و مسمول رحمت ویژه و بسیااارت کن.ما اومدیم و از تو یگانه قادر ویگانه خدای عالم درخواست می کنیم.یاورمون باش. 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.