2777
2789
عنوان

کیا بینی عمل کردن 🥺میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما عمل کردی  میشه تجربتو بگی

من هنوز نکردم ولی اجیم عمل کرده و کلا اجی منم بعضی وقتا بینیش کیپ میشدو اینا چون اولاش بود ولی بعد چند وقت خیلی راحت نفس میکشدو اینا 

تو هنوز اولاته نگران نباش 

با سرم شستشو بده هی تمیز شه راه بینیت 

مراقبتش سخته من تو خواهرم دیدم فقط بخاطر اینکه نمیتونم به پهلو بخوابم و زدن چسب استرس دارم نه از عمل

از چسب خوشم نمیاد میخوام چسب کرمی بگردم پیدا کنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

عادیه ،کیپی بینی به خاطر خون مرده ها وورم داخل بینیت هست ،زمان می بره به قیافه جدیدعادت کنی

قیافم که ناز شده همه. میگن ولی با باطن دماغم راحت نیسم چسب و کیپی و گاهی سوزش داخل بینی 

خیلی بهونه گیر شدم 

خاسم ببینم کسی مثل من بوده 🥺

من هنوز نکردم ولی اجیم عمل کرده و کلا اجی منم بعضی وقتا بینیش کیپ میشدو اینا چون اولاش بود ولی بعد چ ...

بخدا ابجی انگار غم عالم تو دلمه 

خاهرم میگه مردم میکوبن از نو میسازن شادن تو چرا ماتم گرفتی 

نمیدونم کی خوب شم 🥺خدا کنه این روزا بگذره فقط و عوارضاش زود بره

میشه تجربتو بگی عزیزم خیییلی ناراحتم و شاید خنده دار باشه ولی راحت نیسم با دماغم نمیدونم چجوری منظور ...

من عزیزم دو ماه چسب زدم . بعد عمل هم اذیت نشدم (فک میکردم خ اذیت بشم ) فقط چون پوستم خ حساسه کلی کبود شدم 

کلی هم تغییر کردم بعد از چند ماه . و الان ک دو ساله عمل کردم خ خ خ راضیم . اونقدرم طبیعیه ک نود و نه درصد نمی‌فهمن عمل کردم تا اینکه خودم بگم . تو هم بزار ورم بخابه .بینی جدیدت رو صورتت فرم بگیره بعد کلی خوشحال میشی .مبارکتم باشه 

قیافم که ناز شده همه. میگن ولی با باطن دماغم راحت نیسم چسب و کیپی و گاهی سوزش داخل بینی  خیلی ...

آره عزیزم همه این مراحل وطی کردیم ،دکترت کی بود می تونی عکس بینیت و بزاری

«اللهم عجل لولیک الفرج»
قزوین کوشایی عزیزم شما عمل کردی  میشه تجربتو بگی

نه من عمل نکردم 

ولی دوتا خواهرام عمل کردن کلا همه دورو بریام عمل کردن

این عوارض همش میره 

دیگه خوشگلی دردسر داره😅

2790
2778
2791
2779
2792