2821
2789
عنوان

هتل در مشهد

1157 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها ما چند نفریم تعداد نفراتموم زیاده بعد ۵ سال میخوایم بریم مشهد کسی هتل ایزد رفته تو مشهد خوبه غذاهاش خوبه تمیزه ؟؟؟ یا هتل دیگ ای ک قیمتش  مناسب باشه می‌شناسید رفته باشید🥲

هتل ترنم چندسال پیش رفتیم.

دور فلکه ابه.نزدیک حرم.

سرویس دهی خوبی داره.تمیز هم هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هتل پارمیدا خوبه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شما رفتی؟؟

اره

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

واقعا تمیزه ؟؟ غداش سلفه شما کی رفتید؟

اره غذاهاش عالی بود 

تمیز هم بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز