2777
2789
عنوان

این نشانه ها علائم چی هست ؟؟؟

109 بازدید | 15 پست

1-فرار کردن از دیدن یک نفر تا طرف را میبینه سریع فرار می کنه 

2-وقتی اون شخص را میبینه مظطرب میشیه ناخوناش را میخوره و...

3-جوری رفتار میکنم که من اصلا اونو ندیدم مثلاً ور می‌ره به‌وسائلش یا به گوشی و... 

لطفاً جواب بدید . ممنون

خواهشاً جواب از روی شوخی ندید 

شايداضطراب اجتماعي 

اگه باهمه همينطوري

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط با یک نفر خاص هست 

نميدونم اينو 

بايد روي خودش كار كنه 

حتما بهش احساس داره 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چرا شما اگه یک نفر بهت پیشنهاد آشنایی بده بدت میاد ازش 

چرابدم بیاد اخه ردمیکنم پیشنهادشو وبعدامث قبل رفتارمیکنم اگه پیشنهاد دادی ردکرده واینجوری رفتارمیکنه ب بلوغ فکری نرسیده خودتودرگیرش نکن 

چرابدم بیاد اخه ردمیکنم پیشنهادشو وبعدامث قبل رفتارمیکنم اگه پیشنهاد دادی ردکرده واینجوری رفتارمیکنه ...

همین رو میگم آیا احساس پشیمونی نیست و به خاطر این که خجالتی و مغرور هست نمیتونه کاری کنه و این کار ها را انجام میده 

همین رو میگم آیا احساس پشیمونی نیست و به خاطر این که خجالتی و مغرور هست نمیتونه کاری کنه و این کار ه ...

شاید پشیمونه ولی پیشنهادنده باز بزارببینم اون حرکتی میزنه یانه یطوری نباش فکرکنه اویزونشی 

شاید پشیمونه ولی پیشنهادنده باز بزارببینم اون حرکتی میزنه یانه یطوری نباش فکرکنه اویزونشی 

اخه اگه چیزی نباشه هیچ کسی اینکار ها را نمیکنه چون اگه علاقه نباشه اصلا رفتار اون طرف برات مهم نیست و بعد پیشنهاد رفتارت عادی باید باشه ، درست میگم ؟؟

من فعلا رو دور بی محلی هستم و برای همین هم فکر کنم عصبی هست