2777
2789
عنوان

سلام

85 بازدید | 17 پست

سلام خوبین میگم خاله چ فامیل حساب میشه اصلا ؟؟؟؟چون من همه خاله هام خوبن غیر دوتاشون خیلی حسودن و دهن بین هروقت باهاشون حرف میزنی اینقد‌خو دشون میگیرن عارشون میشه با بقیه حرف بزنن حتی اینجور آدما باید چطور باشون بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از کسی خوشم نیاد نمیرم طرفشون  شاید ب روز بهضی اوقات مجبوری تحمل کنمشون

خودمم والا اگ بهم بگن ب زوره من رفتم ارایش کردم از یکیشون قشنگ تر شدم ندیدی چطور خودشو میگشت ک بره بشه عین من 

دختر خاله های من خیلی توی کارت دخالت میکنن راجب همه چیز نظر میدن 

یکبار موهام باز بود بهم گفت موهات صاف تر از قبل شده فکر کنم اين‌بار خیلی خوب شونه کردی 😐 منم گفتم حرف نزنی نمیگن لالی 

از اون روز به بعد رابطه ام رو باهاشون کم کردم نه فقط به خاطر این حرف ها نه به خاطر کلی حرف های دیگه هم که بهم زدن حتی باقی فامیل هم از دستشون کلافه شدن رابطه باهاشون رو کم کردن الان دیگه جرئت ندارن به ما چیزی بگن ولی با بقیه که هنوز باهاشون خوبن همونطورن چیزی هم که بهشون بگی اشک میریزن که آدم عذاب وجدان میگیره به نظرم جواب دادان و بی اعتنایی به اینجور آدم ها از همه کار بهتره

خوشبختانه عین خودشونم ولی بغضیا کلانا عقده ای ان و پرو و قیح خواستم پیام بدم بشون بگم ولی گفتم حیف ن ...

دقیقا من بودم کلا وقت و انرژی صرف بحث با اینجور ادما نمیکردم ولشون کن رابطه فقط در حد سلام علیک

دختر خاله های من خیلی توی کارت دخالت میکنن راجب همه چیز نظر میدن  یکبار موهام باز بود بهم گفت ...

واقعا دیشیب همین جوری شد یکیشون همینو گفت ن موهام خودشون خوبن با آرایش قشنگ تر شدن 

بخدا همی میگی  بخدا گفتم ی جایی شوهر میکمم ک فقط سالی یبار ایو ببیینم از اون مجرد ترشیده هاس

خودتو بخاطر کسی ک ازش بدت میاد تو دردسر ننداز واسه اون ی شوهر پیدا کن اون سره دنیا😂😂