ببخشید دختر و پسری که نامحرمند و هنوز معیارهای مهم بررسی نشده و در مورد دو طرف تحقیق نشده،چه دلیلی داره دو تا نامحرم مثل دو تا محرم باشن.
دختر یا پسری که راحته و چارچوبهای مهم رو رعایت نمیکنه،بیشتر باید نگران بود که نکنه مشکلی حتی ایدز داشته باشه.
حتی کسانی هم که تفکرات همجنس گرایانه دارند میتونند از نظر جسمی و روحی مشکلاتی داشته باشند که در زندگی آینده هم میتونه مشکل ساز بشه.
سبک زندگیتونو نمیدونم،اما سعی کن بیشتر چارچوبها رو رعایت کنی و دنبال دختری باش که اهل چارچوبهای خداست.وگرنه آسیبهای زندگیتون بیشتر میشه.
در مورد تبخال دهان هم حتما پزشک برید و مشورت کنید،فکر نمیکنم اینطوری که شما میگید چیز نگران کننده ای باشه.از این به بعد شما هم حواستون باشه دختری که به شما نامحرمه حتی اجازه ندارید دستشو بگیرید،یا زل بزنید بهش چون ممکنه توی زندگی دچار آسیبهایی بشید و موقعیتهای خوب زندگیتونو از دست بدید.
از طرفی هم مراقب باشید گول دخترهایی که زیادی به خودشون میرسن و رایگان همه جوره خودشونو برا پسرا عرضه میکنند هم باشید،چند وقت پیش توی پارکی خیییلی دلم برای یه آقا پسری سوخت،نمیگم چرا ولی دعا میکنم خدا از دوستای بد دورش کنه و بره سراغ درس و کار و درآمد و انشاالله یه دختر خیلی خوب که قدرشو بدونه و فقط برای خودش باشه نه مردای نامحرم روزی زندگیش بشه.
البته این چارچوب داشتن برای خانمهای اهل زندگی هم مهمه،اگر مردی راحت با نامحرم دست بده و...از کجا معلوم در آینده آسیب پذیرتر از مردهایی که چارچوب دارن نباشه!
شما هم اگر خواستید خواستگاری برید قبلش از طریق والدین و...حتما قبل از در خواست قطعی ازدواج در مورد دختر تحقیق کنید و حتی بیرون رفتن و نوع رفتار و صحبت و لباس پوشیدن در مقابل نامحرم رو نگاه کنید،اینها خیلی مهمند.
قبل از محرم شدن با دختری هم بهش دل نبندید و سعی کنید شناخت پیدا کنید.
دعا میکنم یه قسمت خوب روزی زندگیتون بشه.