2777
2789
عنوان

تبخال دهن

342 بازدید | 14 پست

سلام دوستان قرار بود با یه دختری ازدواج کنم ایشون تبخال لب داشت و یه وقتایی تبخال میزد قرار نبود به جدایی ختم بشه ولی با مهری منو ول کرد میخواستم بدونم ممکنه منم ازش گرفته باشم خیلی میترسم چون بخوام با کسی دیگه برم بهش منتقل کنم غذاب وجدان مییگریم تا الان که سه ماهه تبخالی نزدم ولی میگن حتی ممکنه تا چند سال بعد خودشو نشون بده ... راهی ازمایشی چیزی هست؟

چرا دقیقا چرا با ایدز اشتباهش گرفتی؟؟؟؟!

تبخال سرایت میکنه اما بستگی ب بدنت داره وقتی ویتامین بدنت کم باشه وقتی درست نخوابی از خواب بپری یا توی سرماخوردگی بیشتر تبخال میزنی 

پماد اسکلویر یا قرصش هم بخوری خوبه چاره سازه ۱هفته اینطوریا هم میمونه بعد خوب میشه

در هر صورت گه توش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش بده،ازین به بعد خیلی دقت کن ،ممکنه تو خانوما هیچ نشانه ای نداشته باشه ،باهرکی تواستی بری تو ر ...

خب من میدونستم داره ولی وقتی ازدواج میکردیم  به هر حال میگرفتم ... زمانی تبخال نداشت رابطه داشتیم وقتی نزده باشه بازم سرایت میکنه؟

چرا دقیقا چرا با ایدز اشتباهش گرفتی؟؟؟؟! تبخال سرایت میکنه اما بستگی ب بدنت داره وقتی ویتامین بدنت ...

اشتباه نگرفتم ولی وقتی قراره ازدواج باشه کسی حق نداره طرفش الوده کنه بزنه به چاک این اوج نامردیه 

اشتباه نگرفتم ولی وقتی قراره ازدواج باشه کسی حق نداره طرفش الوده کنه بزنه به چاک این اوج نامردیه&nbs ...

چرا اشتباه گرفتی ک انقدر گندش کردی

چه الوده ایی اخه 

اکثریت مردم اینو دارن خودش ک نخواسته

تو هم دیدی لبش تبخال داره نمیبوسیدیش 

چرا اشتباه گرفتی ک انقدر گندش کردی چه الوده ایی اخه  اکثریت مردم اینو دارن خودش ک نخواسته ...

بزرگش نکردم ولی وقتی عمری نداشتم یباره بعد کات بگیرم ضایس واسه ازدواجم مشکل ساز

پیش چه دکتری و چه ازمایشی باید بدم؟

باز آفرین که به فکری ،من شوهرم خیانت کرد رو بدنش زگیل درومد رو گردن و زیر بغلش دهنشم آفت میزد شدید ،من خر نمیدونستم واسه چیه،دارم سکته میکنم تازه رفتم آزمایش پاپ اسمیر دادم ،جوابش چند روز دیگه میاد

باز آفرین که به فکری ،من شوهرم خیانت کرد رو بدنش زگیل درومد رو گردن و زیر بغلش دهنشم آفت میزد شدید ، ...

من که دیگه به هیچ دختری نمیتونم اعتماد کنم قلبم شکسته 

اشتباه نگرفتم ولی وقتی قراره ازدواج باشه کسی حق نداره طرفش الوده کنه بزنه به چاک این اوج نامردیه&nbs ...

ببخشید دختر و پسری که نامحرمند و هنوز معیارهای مهم بررسی نشده و در مورد دو طرف تحقیق نشده،چه دلیلی داره دو تا نامحرم مثل دو تا محرم باشن.

دختر یا پسری که راحته و چارچوبهای مهم رو رعایت نمیکنه،بیشتر باید نگران بود که نکنه مشکلی حتی ایدز داشته باشه.

حتی کسانی هم که تفکرات همجنس گرایانه دارند میتونند از نظر جسمی و روحی مشکلاتی داشته باشند که در زندگی آینده هم میتونه مشکل ساز بشه.

سبک زندگیتونو نمیدونم،اما سعی کن بیشتر چارچوبها رو رعایت کنی و دنبال دختری باش که اهل چارچوبهای خداست.وگرنه آسیبهای زندگیتون بیشتر میشه.

در مورد تبخال دهان هم حتما پزشک برید و مشورت کنید،فکر نمیکنم اینطوری که شما میگید چیز نگران کننده ای باشه.از این به بعد شما هم حواستون باشه دختری که به شما نامحرمه حتی اجازه ندارید دستشو بگیرید،یا زل بزنید بهش چون ممکنه توی زندگی دچار آسیبهایی بشید و موقعیتهای خوب زندگیتونو از دست بدید.

از طرفی هم مراقب باشید گول دخترهایی که زیادی به خودشون میرسن و رایگان همه جوره خودشونو برا پسرا عرضه میکنند هم باشید،چند وقت پیش توی پارکی خیییلی دلم برای یه آقا پسری سوخت،نمیگم چرا ولی دعا میکنم خدا از دوستای بد دورش کنه و بره سراغ درس و کار و درآمد و انشاالله یه دختر خیلی خوب که قدرشو بدونه و فقط برای خودش باشه نه مردای نامحرم روزی زندگیش بشه.

البته این چارچوب داشتن برای خانمهای اهل زندگی هم مهمه،اگر مردی راحت با نامحرم دست بده و...از کجا معلوم در آینده آسیب پذیرتر از مردهایی که چارچوب دارن نباشه!

شما هم اگر خواستید خواستگاری برید قبلش از طریق والدین و...حتما قبل از در خواست قطعی ازدواج در مورد دختر تحقیق کنید و حتی بیرون رفتن و نوع رفتار و صحبت و لباس پوشیدن در مقابل نامحرم رو نگاه کنید،اینها خیلی مهمند.

قبل از محرم شدن با دختری هم بهش دل نبندید و سعی کنید شناخت پیدا کنید.

دعا میکنم یه قسمت خوب روزی زندگیتون بشه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.