2777
2789
عنوان

لیزر

394 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسایی ک رفتن لیزر میشه بیاین بگین کدوم نواحی بدن قابل لیزر نیست از لحاظ کرکی بودن موها 

مثل بازو، کمر،باسن؟؟؟

صورت درچه صورتی میشه لیزر کرد؟اینکه صورت همیشهبا تیغ و ژیلت اصلاح کنیم میشه لیزر کرد یانه؟

مرسی 

جاهایی که مثل ساق پا و بیکینی و خط باسن و زیر بغل موهای. ضخبمی دارن 

حالا اگر جاهای دیگه هم این شکلی رویش داره می تونید لیزر کنید 

صورتتون هم اگر موب زائد داره اگر کرکیه بیشتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جای بدنو میشه لیزر کرد البته اگه نازک باشن نمیشه چون هیچ اثری نمیکنه همین

میخام همینو بدونم ک صورتم میش لیزرکنم؟چون من با نخ اصلاح نمیکنم همیشه یا تیغ اصلاح شیو میکنم و موها خیلیم کرکی نیستن یعنی بزرگ بشن دیده میشن قابل لیزر هست؟

کمر و باسن چی میشه؟چون معمولا اینا کرکین نمیشه؟

جاهایی که مثل ساق پا و بیکینی و خط باسن و زیر بغل موهای. ضخبمی دارن  حالا اگر جاهای دیگه هم ای ...

ن کمر و باسن ک اونجور ضخیم نیست مثل موهای زائد اما دوس داارم بدنم یکدست صاف بشه.صورتم با ژیلت شیو میکنم خیلی کرکی نیست 

میخام همینو بدونم ک صورتم میش لیزرکنم؟چون من با نخ اصلاح نمیکنم همیشه یا تیغ اصلاح شیو میکنم و موها ...

من رفتم و برای کمر و باسن جواب داد نمیدونم برای شما هم جواب بده یا نه 

برای منم کرکی بود

وقتی چیزی تموم شد ترکش کن، به اب دادن گل پژمرده ادامه نده!
من رفتم و برای کمر و باسن جواب داد نمیدونم برای شما هم جواب بده یا نه  برای منم کرکی بود

درچه حد کرکی بود؟یعنی قبلا این دوتا نواحی رو شیو کرده بودین یا اصلا؟من خیلی شیو کردم این نواحی رو

ن کمرم درحد دوسه بار ژیلت کشیدن قبلا.اما باسن زیاد کشیدم و صورت ک البته همیشهههه 

نمی دونم بیخیال شو دیگه کرکی که مشکلی نیس با موبر بزن بره😂

وقتی چیزی تموم شد ترکش کن، به اب دادن گل پژمرده ادامه نده!
نمی دونم بیخیال شو دیگه کرکی که مشکلی نیس با موبر بزن بره😂

خب پول کل بدن میگیره میگم پولم حیف نشه حداقل همه جارو بکشه😂  

برای لباس باز پوشیدن خب کمر موهاش دیده میشه 😢و بالای بازومم نمیزنه لیزر میگه نمیشه

ن کمر و باسن ک اونجور ضخیم نیست مثل موهای زائد اما دوس داارم بدنم یکدست صاف بشه.صورتم با ژیلت شیو می ...

با لیزر هم بازم یه جاهایی در میاد کلا در سال چندین بار باید شارژ برید 

مخصوصا لبه های بیکینی خیلی دیر جواب میده