2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها راهش سره کار رفتنه چند سالته مجردی یا متاهل؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

کاش منم میدونستم باید چیکار کرد!

من میدونم خودم افسردگی داشتم خدارو شکر درمان شدم بعد از سالها درگیری باهاش

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چیکار باید کرد؟

بستگی به شرایط و موقعیتت داره بگو تا راهنمایی کنم

چیکار باید کرد؟

تنها راهش اینه که خودتو خیییلی مشغول کنی حالا به هر نحوی منظورم از شرایط اینه که موقعیت سره کار رفتن اگه داری باید بری سره یه کاری شغلی داشته باشی اگه نه بری توی اجتماع بیشتر باشی واسه خودت تفریح درست کنی کلاس بری هدف داشته باشی اینقدر خودتو خسته کنی و درگیر کاراهای مختلف بشی که افسردگی از یادت بره ااااااوووو یهعالم کار هست که میتونی انجام بدی بجای غصه خوردن

تنها راهش اینه که خودتو خیییلی مشغول کنی حالا به هر نحوی منظورم از شرایط اینه که موقعیت سره کار رفتن ...

مشغول کردم ، منتها فشار کاری باعث شد حمله پنیک بیاد سراغم 

حالا خیلی هم سخت نگیر ... یه ذره سخت بگیر 😁

مشغول کردم ، منتها فشار کاری باعث شد حمله پنیک بیاد سراغم 

توی این مرحله حتما باید دارو مصرف کنی تحت نظر پزشک من خودم دچار حمله پنیک هم بارها قبلا شدم حتی رفتم توی آرایشگاه مشغول بکار شدم همونجا هر روز حالم بد میشد در حد مرگ بعد اومدم بیرون از کار دو سالی دارو مصرف کردم بعد دوباره رفتم سره کار 

توی این مرحله حتما باید دارو مصرف کنی تحت نظر پزشک من خودم دچار حمله پنیک هم بارها قبلا شدم حتی رفتم ...

منم ۸ ماه دارو خوردم خوب شدم الان دوباره برگشته🥲

حالا خیلی هم سخت نگیر ... یه ذره سخت بگیر 😁

منم ۸ ماه دارو خوردم خوب شدم الان دوباره برگشته🥲

باید داروهاتو ادامه بدی منم کلا ده سال درگیر افسردگی بودم چند ماه دارو میخوردم بعد بخاطر عوارضش قطع میکردم فکر میکردم دیگه خوب شدم ولی بعد از اونکه دو سه سالی مداومت کردم خوب شدم ولی در کل من مخالف دارو هستم الان به این نتیجه رسیدم که باید آدم اینقدر قوی و امیدوار باشه که ذهنشو کنترل کنه خودشو دوست داشته باشه تمرین کنه که مثبت فکر کن و فکرهای منفی رو از خودش تا جایی که میتونه دور کنه و....این پیجهای انگیزشی خیلی خوبه دنبال کنی به من که خیلی کمک کرد ولی در کل بازم میگم تنها راه اصلی درمان مشغول کردن خودته به حدی که از خستگی بی هوش بشی ولی علاقه به اونکارا هم مهمه